Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

Oktober 2016

18

oktober
2016

Aankondiging eerste acts voor Noorderslag – bekendmaking start voorverkoop

Broederliefde, Donnie, Pip Blom, Rondé, Rob Dekay, Teske, The Jerry Hormone Ego Trip, The Grand East en Yung Internet zijn bevestigd voor Noorderslag 2017. De kaartverkoop voor Eurosonic Noorderslag start op 29 oktober, 12.00 uur. Tickets zullen uitsluitend online te koop zijn via Ticketmaster.nl. Nieuw dit jaar zijn de Noorderslag YUNG! tickets, waarmee jongeren tot 18 jaar een flinke korting krijgen op kaarten voor Noorderslag.

Eurosonic Noorderslag is al 31 jaar hét showcasefestival van Europa en geldt internationaal als hèt platform voor Europese muziek. In Groningen ontdek je de acts die in de zomer op de grote festivals staan. Tijdens Eurosonic (11, 12, 13 januari) treden veelbelovende Europese acts op in een intieme setting in de binnenstad van Groningen. Noorderslag (zaterdag 14 januari) is de graadmeter voor Nederlandse muziek en vindt plaats in De Oosterpoort.

Bekijk de line-up pagina om alle bevestigde acts van Eurosonic Noorderslag 2017 te zien.

Festivaltickets
Eurosonic woensdag: € 25,-
Eurosonic donderdag en vrijdag: € 70,-
Noorderslag: € 72,50
Noorderslag YUNG! Ticket € 25,- (voor jonger dan 18 jaar, beperkt beschikbaar)
Eurosonic Noorderslag Passe-partout (woensdag t/m zaterdag): € 137,50

ESNS: Platform voor Europese muziek
Eurosonic Noorderslag is het belangrijkste platform voor nieuwe Europese muziek. Met een festival, een conferentie, awardshows en radio- en televisie-uitzendingen over heel Europa. ’s Avonds ontdek je de nieuwste Europese en Nederlandse acts. Overdag, tijdens de conferentie komt een veelvoud aan onderwerpen, allemaal met betrekking tot de muzieksector en live industrie aan bod. Speerpunten dit jaar zijn media en innovatie, die zullen aan bod komen in de conferentielijnen Future of Media, Buma Music Meets Tech en EPIC (productie-innovatie op festivals). Daarnaast worden tijdens Eurosonic Noorderslag de European Border Breakers Awards, de European Festival Awards, de Pop Media Prijs en de prestigieuze Nederlandse Popprijs uitgereikt. Dit jaar is Portugal het focusland van Eurosonic Noorderslag.

Tickets zijn dit jaar uitsluitend online beschikbaar via www.ticketmaster.nl. Hiermee wordt afscheid genomen van de fysieke verkoop aan de kassa van de Oosterpoort of op andere locaties.