Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

Beurzen


Buma Cultuur vertegenwoordigt Nederlandse muziek en de Nederlandse muziekindustrie op de muziekbeurs Midem. Op deze beurs richt Buma Cultuur een stand in die door Nederlandse professionals gebruikt kan worden om zaken te doen of gasten te ontvangen. Ook ondersteunt Buma Cultuur showcases van Nederlandse bands en artiesten op deze beurs.

Midem
Midem is één van de grootste muziekconferenties ter wereld en vindt ieder jaar in de Franse stad Cannes plaats. Buma Cultuur richt sinds jaar en dag een stand in op de beurs, die door Nederlandse professionals gebruikt kan worden om zaken te doen. (www.midem.com)

 

Korting op Midem registratie, t/m 15 mei € 675 (i.p.v. € 825)

Midem vindt dit jaar plaats van 4 tot 7 juni en brengt de internationale muzieksector opnieuw samen in het Palais des Festivals. Professionals krijgen er een platform om nieuwe contacten te leggen, deel te nemen aan conferenties en muziek te ontdekken.

Hoewel er dit jaar geen Nederlandse stand is, mogen we de Nederlandse muzieksector toch een kortingstarief aanbieden. Tot en met 15 mei kunt u zich registreren voor € 675 in plaats van € 825.
Inschrijven kan via: midem.com/visit
Om gebruik te kunnen maken van het kortingstarief vult u de volgende kortingscode in: MidemBUMA

Op woensdag 5 juni van 12.00 tot 14.00 uur vindt op het Midem VIP deck aan het strand een ‘Meet the Dutch’ lunchcocktail plaats. Nederlandse deelnemers zullen hier te zijner tijd een uitnodiging voor ontvangen.