Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

Mei 2016

25

mei
2016

Amsterdam Dance Event lanceert ADE Live

Het Amsterdam Dance Event (ADE), ’s werelds grootste clubfestival en conferentie voor elektronische muziek, lanceert dit jaar een nieuw programmaonderdeel gericht op elektronische livemuziek. ADE Live, een samenwerking met de belangrijkste livemuziekpodia van de stad Amsterdam, vindt plaats op donderdag 20 en vrijdag 21 oktober.

Met de toevoeging van ADE Live biedt het Amsterdam Dance Event, een initiatief van Buma, nieuwe elektronische live-acts een extra kans om zich tijdens het ADE te presenteren aan publiek en industrie. Het tweedaagse showcaseprogramma creëert mogelijkheden voor zowel artiest als bezoeker.

“Livemuziek neemt een steeds prominentere plek in binnen de dance en er is een groeiende behoefte aan een platform specifiek gericht op dit genre. ADE Live biedt de ADE-bezoeker, van nieuwsgierige muziekliefhebber tot programmeur, de kans bij uitstek om opkomende artiesten te ontdekken die nog geen volle zalen trekken,” aldus de organisatie.

De eerste editie van ADE Live vindt plaats in Melkweg, Paradiso en Sugar Factory in de vooravond van donderdag 20 en vrijdag 21 oktober. Meer informatie over het programma en tickets wordt binnenkort bekend gemaakt.

Het Amsterdam Dance Event vindt plaats van 19 tot en met 23 oktober 2016.

Voor meer informatie over ADE: www.a-d-e.nl

Het Amsterdam Dance Event wordt georganiseerd door Stichting Amsterdam Dance Event, een initiatief van Buma. Official Partner ADE: KPN