Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

Januari 2016

12

januari
2016

Amsterdam Dance Event maakt data 2016 bekend

Het Amsterdam Dance Event (ADE), ’s werelds grootste clubfestival en conferentie voor elektronische muziek, vindt dit jaar plaats van 19 tot en met 23 oktober. De organisatie verwacht voor de 21e editie 375.000 bezoekers uit binnen- en buitenland.

Dancecultuur
In haar twintigjarig bestaan is het ADE, een initiatief van Buma, flink gegroeid; op de afgelopen jubileumeditie traden 2.289 artiesten op 100 verschillende podia op en spraken ruim 500 sprekers op de 9 verschillende conferenties. Het uitgebreide film-, art-, visual- en soundprogramma wint jaarlijks aan terrein en de organisatie zet ook dit jaar in op verdere groei van de dag- en avondactiviteiten.

“Het ADE is een platform geworden waarin de dancecultuur in de volle breedte onder de aandacht wordt gebracht. Het is fantastisch om te zien dat Amsterdam een wereldwijde bestemming is geworden voor muziekliefhebbers en muziekindustrie,” zegt directeur Richard Zijlma.

Het Amsterdam Dance Event vindt plaats van 19 tot en met 23 oktober 2016.

Voor meer informatie over ADE: www.a-d-e.nl

Het Amsterdam Dance Event wordt georganiseerd door Stichting Amsterdam Dance Event, een initiatief van Buma. Official Partner ADE: KPN