Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

December 2015

17

december
2015

Amsterdam Dance Event maakt eerste sprekers voor ADE Global Sessions Mumbai bekend

Het Amsterdam Dance Event (ADE), ’s werelds grootste club festival en conferentie voor elektronische muziek, reist komend voorjaar af naar Mumbai met haar internationale tak ADE Global Sessions. Van 7 t/m 10 april 2016 host het ADE hier een serie interactieve Q&A’s, zakelijke discussies en netwerksessies met als doel de wereldwijde dance cultuur te verbinden.

ADE Global Sessions Mumbai is een nieuw hoofdstuk in de internationale expansie van het ADE. Na eerdere succesvolle edities op Aruba, strijkt het ADE in India neer om de lokale en mondiale dance industrie samen te brengen.

Onder de eerste bevestigde sprekers bevinden zich:

Peter Martin (Head of Studio V.A.L.I.S, US)
Academy Award genomineerde producent en visionair op het gebied van nieuwe technologieën en initiatieven.

Brandon Bakshi (executive director, schrijver / publisher, Europa en Azië bij BMI, GB)
Een bekende in de internationale songwriting en publishing gemeenschap en verantwoordelijk voor het tekenen van Daft Punk, Afrojack, Shaggy, Avicii, Deadmau5 bij auteursrechtenorganisatie BMI.

Rahul Kukreja (directeur Live Events & Entertainment, The Livescape Group, MY)
Mede-oprichter van The Livescape Group, dat verantwoordelijk is voor evenementen als Electric Run, A State of Trance, Rockaway Festival en After Dark Social Club.

Jonathan Christiansen (Hit The Ground Running, US)
Music supervisor bij Hit The Ground Running, een bureau dat muziek verzorgt voor films en televisieseries, zoals CSI, Silicon Valley, Gotham en de nieuwe serie Underground.

DJ Pierre (US)
Een in Chicago geboren DJ en performer die, destijds als lid van Phuture, wordt gezien als de grondlegger van de Acid house.

Arjun Vagale (DJ & Producer, IN)
Een van India’s meest begeerde DJ’s en producers die momenteel hoog genoteerd staat in de lokale ranglijst van DJMag.

Meer informatie is te vinden op www.a-d-e.nl

ADE Global Sessions Mumbai wordt georganiseerd door Stichting Amsterdam Dance Event, een initiatief van Buma, samen met het toonaangevende Indiase media, communicatie en entertainment bedrijf Percept. Official partner ADE: KPN