Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

November 2015

26

november
2015

Amsterdam Dance Event presenteert: RESONATE

Het Amsterdam Dance Event (ADE), ’s werelds grootste club festival en conferentie voor elektronische muziek, lanceert een unieke korte documentaire die samen met inspirerende artiesten en gepassioneerde muziekprofessionals reflecteert op de wereldwijde elektronische muziekcultuur.

Aan de hand van vijf thema’s neemt de documentaire het publiek mee op een korte reis waarin creatie, innovatie, collaboratie, consumptie en de beleving van elektronische muziek centraal staan, met ADE als decor.

Wat inspireert en motiveert artiesten, producers en publiek? Waar komt deze gezamenlijke passie vandaan? Welke innovaties en samenwerkingen zien ze in gear, software, visuals en geluid? Hoe is de consumptie van muziek in het algemeen veranderd in de afgelopen twee decennia?

Samen met toonaangevende producers zoals Joris Voorn, KiNK, Armin van Buuren, Richie Hawtin, Seth Troxler, Don Diablo, Dave Clarke, Tommie Sunshine en innovators Dave Smith, Matthew Adell, Shaleindra Singh en Chris Howe duikt RESONATE in de wereld van elektronische muziek.

RESONATE is nu te bekijken op: www.amsterdam-dance-event.nl/resonate

Over Amsterdam Dance Event
Het ADE is in 20 jaar uitgegroeid tot het toonaangevende platform voor de internationale dance scene. Het is dé plek bij uitstek om de laatste ontwikkelingen te spotten: van de allernieuwste muzikale trends en opkomende talenten tot het meest recente werk van de pioniers en supersterren.

Voor meer informatie over ADE: www.a-d-e.nl

Het Amsterdam Dance Event, een initiatief van Buma, wordt georganiseerd door Stichting Amsterdam Dance Event en vond plaats van 14 tot en met 18 oktober 2015. Official Partners ADE: KPN | Samsung.