Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

Februari 2016

11

februari
2016

BMIM New Talent Award opent nieuwe inzendingsronde

Met de BMIM New Talent Award zet Buma Music in Motion elk jaar de spotlight op jonge en talentvolle mediacomponisten. Op 24 mei wordt de award uitgereikt aan de door een vakjury beoordeelde als beste beoordeelde compositie of sound design voor media. Vanaf vandaag kunnen young professionals en studenten hun werk inzenden. De sluitingsdatum van de aanmeldingen is 10 april.

Uit de inzendingen worden drie deelnemers gekozen die plenair hun compositie toelichten aan de jury en aanwezige delegates tijdens de conferentie. Buma Music in Motion ontvangt de top uit de (internationale) creatieve muziek industrie, zoals reeds bevestigde sprekers Andy Lykens (Music Publishing and Licensing Expert, Netflix), Duncan Smith (Senior Music Supervisor, Sony Computer Entertainment), Kaja Wolffers (Creative Director, NL Film) en met een Emmy Award bekroonde componist Richard Bellis.

De zesde editie van Buma Music in Motion, de conferentie voor mediacomponisten, muziekindustrie en producers, vindt plaats op dinsdag 24 mei in Tolhuistuin Amsterdam. Het evenement biedt jaarlijks een spraakmakend programma met inspirerende workshops, keynotes en discussies over muziekgebruik in games, film, televisie en commercials. Eerdere winnaars van de BMIM New Talent Award waren onder meer Roel Slootman (2015), Dennis Braunsdorf (2014) en Bob Thole en Jan Garritsen (2013).
Deadline voor inzenden is 10 april 2015. Kijk voor voorwaarden en meer informatie op www.buma-music-in-motion.nl.