Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

December 2019

19

december
2019

Buma Music Academy presenteert: scholentour Blanks

In februari 2020 zal Multi-instrumentalist Blanks, in samenwerking met Buma Music Academy en ArtMARK, een tweetal scholen aan doen voor een Q&A. De Q&A staat in het teken van zijn Nederlandse clubtour en de rol van muziekonderwijs in zijn carrière.

Uit tal van aanmeldingen zijn de volgende twee scholen geloot:
Donderdag 6 februari: Pius X-College te Bladel
Donderdag 13 februari: Johan van Oldenbarnevelt Gymnasium te Amersfoort

De 22-jarige Blanks is een ‘overexcited music boy!’. Dit muzikale multitalent heeft door zijn onuitputtelijke enthousiasme al een fanatieke fanbase van meer dan 1,4 miljoen mensen opgebouwd. Zijn ‘good vibes only’ mentaliteit zorgt ervoor dat hij zijn volgers laat terugverlangen naar de leuke, spontane momenten in hun leven. Een grote glimlach, gekke dansjes en zijn quirkiness; Blanks brengt excitement op je tijdlijn, door je speakers en op het podium. Blanks is niet de traditionele YouTuber, maar een muzikant die zijn online platform gebruikt om zijn passie en liefde voor muziek te delen.

Blanks maakt niet alleen muziek vóór zijn volgers, maar ook samen mét hen. Zijn ’StyleSwaps’ leidden tot samenwerkingen met DJ Armin van Buuren, en recentelijk kreeg hij reacties van Ariana Grande en Post Malone op zijn covers van hun hits. En ondertussen focust Blanks zich meer en meer op eigen muziek. Met twee succesvolle singles ’Don’t Stop’ en ‘Wave’ (waarmee hij als 3FM Talent de 3FM Megahit in de wacht sleepte) heeft Blanks een vliegende start gemaakt. Afgelopen jaar was hij al te zien op VidCon London, VEED Amsterdam, de A2IM NY Indie Week in New York. en als support act voor MAX in de Melkweg. Onlangs kondigde Blanks zijn eerste Amerikaanse tour aan.

Buma Music Academy
Buma Music Academy is een online lesprogramma over muziek, inzetbaar in het voortgezet onderwijs bij onder andere muziek en CKV. Naast actueel en inspirerend lesmateriaal biedt BMA workshops, feedback, quizzen, docentenbijeenkomsten en meer om muzieklessen op een eigentijdse manier vorm te geven.