Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

Februari 2012

23

februari
2012

Buma Music in Motion breidt uit

De 40-jarige componist en pianist Dustin O’Halloran is bekend van zijn muziek voor de soundtracks van de films ‘An American Affair’ en Sofia Coppola’s ‘Marie Antoinette’. De in Berlijn woonachtige Amerikaan won vorig jaar de Grand Jury Prize op het Sundance Film Festival voor zijn muziek bij de film ‘Like Crazy’. Hij heeft getekend bij Fat Cat Records en treedt ook regelmatig op. Muziek van deze neoklassieke muzikant is te horen in het programma Top Gear (BBC) en in commercials van onder meer Audi en Brita.

Het conferentieprogramma is dit jaar uitgebreid met verschillende interactieve workshops en netwerkmomenten.

Tijdens de afgelopen editie van Buma Music in Motion kwamen 200 bezoekers uit de creatieve sectoren creatieve industrieën bijeen om de stand van zaken in het medialandschap door te nemen, te netwerken en te discussiëren over de toekomst. Sprekers waren onder anderen wijnboer, componist en schrijver Ilja Gort (NL), Morgan Visconti (GB), mede-eigenaar van het gerenommeerde muziekproductiebureau Human, Andre Ettema (AME Music, NL), Pieter Perquin (Perquisite, NL), Rene Smit (RTL, NL) en Johan van der Voet (BCMM, NL). De Buma Music in Motion Awards 2011 werden uitgereikt aan Within Temptation (voor de videoclip “The Unforgiving”), Ivo Witteveen (voor de interactieve cover ‘Rise and Fall’ van het Boards Magazine) en Stephen Emmer (voor de Channel Identity van RTL7).

Inschrijving voor de conferentie en het insturen van materiaal voor de awards is vanaf nu mogelijk. Meer informatie is te vinden op www.buma-music-in-motion.nl.

Buma Music in Motion vindt plaats op donderdag 24 mei 2012 in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam en is een initiatief van Buma. Het programma is onder andere opgezet in samenwerking met eStation en Sizzer Amsterdam.