Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

December 2012

12

december
2012

Buma Music in Motion maakt datum 2013 bekend

De derde editie van Buma Music in Motion, de conferentie en awardshow voor mediacomponisten en producenten, vindt plaats op donderdag 16 mei in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Het evenement biedt jaarlijks een uitgebreid programma met workshops, keynotes en levendige discussies over muziekgebruik in games, film, televisie en commercials. Aansluitend worden de Buma Music in Motion Awards uitgereikt aan de beste mediacomponisten van Nederland.

Vanaf februari wordt het programma bekend gemaakt en is de inschrijving voor de conferentie en het insturen van materiaal voor de Awards 2013 mogelijk.

Buma Music in Motion wist vorig jaar wederom te overtuigen met een breed programma waar internationale en nationale sprekers te gast waren. Genodigden waren onder anderen Angry Birds componist Ari Pulkkinen, Karyn Rachtman; music supervisor voor onder andere Pulp Fiction en Romeo & Juliet en Hans Brouwer; CEO van het internationale bureau Massive Music, Martijn Schimmer (winnaar ASCAP Film And Television Music Award in de categorie Top Television Series voor het maken van de tune van The Voice of Holland), Stephen Emmer (maker van de tunes voor onder andere het NOS Journaal, RTL Boulevard, RTL 7) en vele anderen.

De BMIM Industry Award 2012 werd uitgereikt aan muziekproductiebedrijf Studio De Keuken componist Geert van Gaalen, en de BMIM Talent Award ging naar HKU-student Richard de Vries.

Geert van Gaalen: “Geweldig initiatief van Buma om vakbroeders, concullega’s en professionals uit het steeds breder wordende werkveld van de mediacompositie bij elkaar te brengen en kennis en ervaring te laten delen. Erg eervol om van het hele vakgebied de BMiM Industry Award 2012 te mogen ontvangen voor Best Composer/Best Music Company!”

Meer informatie is te vinden op www.buma-music-in-motion.nl

Buma Music in Motion vindt plaats op donderdag 16 mei 2013 in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam en is een initiatief van Buma.