Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

Januari 2017

9

januari
2017

Buma Music in Motion in het teken van Netflix / BBC hitserie Peaky Blinders en Artificial Intelligence

Buma Music in Motion, de conferentie over innovatief gebruik van muziek in film, games, televisie en commercials vindt plaats op dinsdag 23 mei 2017 in de Tolhuistuin in Amsterdam. De zevende editie van het evenement biedt een uitgebreid programma met workshops, keynotes, levendige discussies en een New Talent Award. De eerste bevestigde sprekers zijn music supervisor Amelia Hartley en voormalig Tindersticks gitarist Dickon Hinchliffe die samen hebben gewerkt aan muziek en score van de hitserie Peaky Blinders. Ook focust BMIM dit jaar op Artificial Intelligence en zijn onderzoekers van Sony CSL Research Lab uitgenodigd om te vertellen over ’s-werelds eerste song die door A.I. is gecomponeerd, het door the Beatles geïnspireerde liedje: ‘Daddy’s Car’.

Buma Music in Motion heeft zich ontwikkeld tot een evenement dat zowel nationaal als internationaal op een grote belangstelling mag rekenen. In Tolhuistuin Amsterdam komen jaarlijks ruim 450 mediacomponisten, -producenten en creatives uit binnen- en buitenland samen om te netwerken en zaken te doen, waarbij veel ruimte is voor nieuw talent om te inspireren. Andere bevestigde sprekers zijn onder meer: The Solos, bekend van hun muziek voor Mad Max: Fury Road en Avengers filmtrailers; de global music supervisor van adidas: Daniel Cross; en de Amerikaanse Daniel Kuypers van Energy BBDO die aan diverse reclame campagnes heeft gewerkt.

Naast het event in mei is BMIM het gehele jaar zichtbaar op evenementen als het Nederlands Film Festival, Ciclope Festival Berlin, Eurosonic Noorderslag en Musexpo Los Angeles om daar de belangrijke rol van muziek binnen media te promoten.

Tickets voor Buma Music in Motion, tegen het voordelige Early Bird tarief van €50,- zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.buma-music-in-motion.nl.

Buma Music in Motion
The event on music and business innovation in the creative industries
Dinsdag 23 mei 2017, Tolhuistuin, Amsterdam
www.buma-music-in-motion.nl