Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

September 2012

14

september
2012

Buma NL Awards voor Beste Boeker en Beste Retailer bekendgemaakt

Buma NL Award voor Beste Boeker: Rocket
De Buma NL Award voor Beste Boeker is toegekend aan het entertainmentbedrijf Rocket. Het bedrijf wordt onderscheiden vanwege de belangwekkende rol die het bedrijf al bijna 35 jaar speelt in en voor de Hollandse muziek. Rocket boekt artiesten als Frans Bauer, LA The Voices, Ruth Jacott, Glennis Grace, Lee Towers, Rob de Nijs, René Froger en Thomas Berge. Behalver boeker is Rocket ook organisator van evenementen als Toppers in Concerten en Frans Bauer Live In Ahoy en verzorgt het het management van Jeroen van der Boom, Danny Froger, Frans Bauer, Lee Towers en René Schuurmans.

Buma NL Award voor Beste Retailer: Blokker
De Buma NL Award voor Beste Retailer wordt uitgereikt aan het winkelbedrijf Blokker vanwege de belangrijke plek die het heeft ingenomen in de verkoop van Hollandse muziek. Blokker zet in de honderden winkels en online een duidelijk verkoopstimulerende spotlight op het aanbod cd’s en dvd’s van Hollandse artiesten.

De Buma NL Award voor Beste Boeker en Beste Retailer worden donderdag 20 september uitgereikt tijdens het besloten Buma NL Trade Dinner in ‘s-Hertogenbosch.

Buma NL
Buma NL is het evenement voor de Hollandse muziek en wordt voor de derde maal gehouden in ‘s-Hertogenbosch. Buma NL bestaat uit een conferentie voor muziekprofessionals, een showcasefestival en Sterren.nl presenteert de Buma NL Awards. Kijk op www.buma.nl voor meer informatie.
Mediapartners van Buma NL zijn: Sterren.nl, Radio Oranje Nationaal, TV Oranje, Radio Hollandio, Radio NL en 100% NL.

Buma NL is een gezamenlijk initiatief van Buma Cultuur en Buma en wordt ondersteund door Sena. Buma NL wordt geproduceerd door Brand New Live.

Registreren voor muziekprofessionals
Let op: het aantal beschikbare kaarten voor het conferentieprogramma is nog maar beperkt. Registreren kan via www.buma.nl. De registratie is geldig voor het conferentieprogramma, de uitreiking van de Buma NL Awards en het muziekprogramma.

www.buma.nl