Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

September 2012

16

september
2012

Buma NL Media Award voor RTL4-televisieprogramma Life4You

Het wekelijkse programma op zondagmiddag krijgt de onderscheiding vanwege de enthousiaste en constante aandacht voor het Hollandse lied. Met zeer grote regelmaat zijn Hollandse artiesten te gast bij dit veelbekeken programma. De vakjury waardeert met de toekenning van deze Buma NL Media Award aan Life4You de belangrijke rol die het programma vervult voor het Hollandse genre en hoopt dat ook in de toekomst veel Hollandse artiesten mogen plaatsnemen aan tafel bij Irene en Carlo.

Buma NL
Buma NL is het evenement voor de Hollandse muziek en wordt voor de derde maal gehouden in ‘s-Hertogenbosch. Buma NL bestaat uit een conferentie voor muziekprofessionals, een showcasefestival en Sterren.nl presenteert de Buma NL Awards. Kijk op www.buma.nl voor meer informatie.
Mediapartners van Buma NL zijn: Sterren.nl, Radio Oranje Nationaal, TV Oranje, Radio Hollandio, Radio NL en 100% NL.

Buma NL is een gezamenlijk initiatief van Buma Cultuur en Buma en wordt ondersteund door Sena. Buma NL wordt geproduceerd door Brand New Live.

Registreren voor muziekprofessionals
Registreren kan via www.buma.nl. (Let op: het aantal beschikbare kaarten voor het conferentieprogramma is nog maar beperkt.) De registratie is geldig voor het conferentieprogramma, de uitreiking van de Buma NL Awards en het muziekprogramma.

www.buma.nl