Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

Augustus 2012

8

augustus
2012

De Muzikantendag on Tour 6 oktober naar Sittard

De eerste namen zijn inmiddels bevestigd. Producer Reyn Ouwehand (o.a. Kane, Coparck, El Pino and the Volunteers en Sita) geeft een workshop productie. Ook Future Presidents verzorgen een workshop produceren. De producers van o.a. Miss Montreal, Yes-R en Edsilia Rombley  scoorden dit jaar in Zuid-Korea met de act F(x) de nummer 1 hit ‘Electric Shock’. Tot slot deelt de Belgische band Amatorkski haar kennis, in de vorm van een interview door Fer Abrahams (NCRV).

Tientallen ervaren artiesten, vertegenwoordigers van radiozenders en platenlabels, programmeurs en andere muziekprofessionals reizen af naar het zuiden om muzikanten op weg te helpen naar volgende stappen in hun carrière. Tijdens de Muzikantendag on Tour geven zij panels, workshops en clinics, tips en trucs, delen zij hun ervaringen en staan zij klaar om antwoorden te geven over het muziekvak. Traditiegetrouw zijn er demospreekuren met vertegenwoordigers van onder andere 3voor12, 3FM, Top Notch, Radio 538 en eindigt het evenement met het demopanel, waarbij vier professionals een selectie van de ingeleverde demo’s plenair bespreken.

De organisatie maakt spoedig nieuwe namen bekend.

Adres ’t Kleesj
Parklaan 4, 6131 KG Sittard

Kaartverkoop
Kaarten kosten €10,- en zijn vanaf vrijdag 10 augustus 10:00 te koop via www.ticketmaster.nl of via de bekende voorverkoopadressen. Voor leden van Buma en Sena zijn de kaarten gratis.

Op zaterdag 3 november vindt de Muzikantendag plaats in W2 poppodium in ’s-Hertogenbosch.

Over DVERS
DVERS is het festival voor en door de Limburgse popsector. DVERS bestaat uit drie onderdelen: een conferentie voor het popveld, een muzikantendag en een showcasefestival. Verbinding, zichtbaarheid, informeren en elkaar ontdekken en ontmoeten met als doel de (Limburgse) popscene te versterken en te professionaliseren is de voornaamste doelstelling van DVERS.

De Muzikantendag on Tour wordt gepresenteerd door Buma en Sena. De dag wordt georganiseerd door Buma Cultuur en GRAP in samenwerking met DVERS, Stichting Popmuziek Limburg, POPnl, 3FM Serious Talent.

www.muzikantendag.nl