Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

November 2012

27

november
2012

Eerste namen Eurosonic Air bekendgemaakt

Chef’Special, Noisia, The Opposites en Handsome Poets zijn de eerste bevestigde acts voor Eurosonic Air, het gratis toegankelijke openluchtpodium dat op donderdag 10 en vrijdag 11 januari op de Grote Markt in Groningen staat. Hiermee is Europa’s belangrijkste showcasefestival ook toegankelijk voor mensen die afgelopen zaterdag geen kaartje hebben kunnen bemachtigen. Alle beschikbare festivalkaarten verkochten binnen een kwartier uit. Kaarten voor de conferentie zijn nog wel verkrijgbaar.

Tevens zijn er dertien nieuwe acts toegevoegd aan de Eurosonic Noorderslag’s line-up:
-M- (FR), Bernhoft (NO), De Rooie Neger (NL), DJ Fitz (IE), Frightened Rabbit (UK), Gabriel Bruce (UK), Gnucci (SE), Mash Up International (SE), Monki (UK), Movits! (SE), Robot Koch (DE), Turboweekend (DK) en Wallace Vanborn (BE).

Met de toevoeging van deze namen is de line-up voor een groot gedeelte compleet. De komende weken worden de laatste namen bekendgemaakt.

Over Eurosonic Noorderslag
Eurosonic Noorderslag, the European Music Conference and Showcase Festival, vindt van 9 tot en met 12 januari 2013 plaats in Groningen. Overdag vindt een conferentie plaats voor Europese professionals, actief in de live muziek. ’s Avonds krijgt nieuw muziektalent de kans om zich aan een publiek van muziekliefhebbers en professionals te presenteren.
Eurosonic is de etalage voor de meest actuele en veelbelovende Europese (en Nederlandse) acts, die van 9 tot en met 11 januari in ruim dertig zalen in de Groningse binnenstad optreden.
Noorderslag is de graadmeter voor Nederlandse muziek en vindt plaats op zaterdag 12 januari 2013 in De Oosterpoort in Groningen.

Informatie over Eurosonic Noorderslag en de geboekte acts is te vinden op:
www.eurosonic-noorderslag.nl