Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

November 2019

7

november
2019

ESNS voegt elf artiesten toe aan programma Noorderslag

ESNS (Eurosonic Noorderslag) kondigt een nieuwe serie namen aan voor Noorderslag. Eefje De Visser, Pip Blom, Joe Buck, Lena Hessels, Litzberg, Meetsysteem, MEROL, Queen’s Pleasure, Quique, Snelle & Live Band en Tabitha zijn allen bevestigd voor een optreden op 18 januari 2020. Eerder bevestigde het Groningse showcasefestival al Altın Gün, Blanks, Gotu Jim, LO-FI LE-VI, Mensa, Ruben Annink en WIES.

Noorderslag vindt traditioneel plaats in de Groningse Oosterpoort, op de zaterdag van ESNS, en toont een staalkaart van de Nederlandse muziek, met de nadruk op opkomend talent.

De aankomende editie van ESNS vindt plaats in Groningen van 15 tot en met 18 januari 2020. Eerder maakte ESNS al de namen bekend van 81 opkomende Europese acts, welke in januari op Eurosonic aantreden. In de komende maanden worden meer namen bekendgemaakt.

Kaarten en registraties
De voorverkoop voor ESNS is inmiddels gestart via esns.nl. Naast de voorverkoop van de ESNS-festivaltickets zijn registraties voor de ESNS conferentie beschikbaar via esns.nl. De deadline voor het registreren voor het late-tarief verstrijkt op 28 november.