Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

Mei 2012

2

mei
2012

Eurosonic Noorderslag 2013 legt focus op Finland

Quotes
Tuomo Tähtinen, Directeur Music Finland “Eurosonic Noorderslag is een prominent showcase platform voor Finse acts geworden. Het evenement is erin geslaagd uitmuntende kansen te creëren door het netwerken met en het optreden voor een internationale topdelegatie van festival bookers, media en sleutelfiguren uit andere sectoren. Om deze reden en vanwege de voortdurende aanwas van interessante nieuwe Finse acts in alle genres, is dit het perfecte moment voor deze samenwerking. Samen met het Eurosonic Noorderslag team zijn we bezig iets heel interessants neer te zettenvoor Eurosonic Noorderslag 2013.”

Peter Smidt, Creatief Directeur Eurosonic Noorderslag “Music Export Finland, Finnish Music Information Centre Fimic, YleX, Provinssirock en Ruisrock Festival zijn vanaf het begin vaste partners van Eurosonic Noorderslag geweest. Met succesvolle acts als Disco Ensemble, Astrid Swan, LCMDF, French Films, Reckless Love, Mirel Wagner en vele anderen, is er meer dan genoeg reden voor een focus op de gezonde Finse muziekscene tijdens Eurosonic Noorderslag 2013.”

Partners
De focus op Finland tijdens Eurosonic Noorderslag wordt georganiseerd door Music Finland (Music Export Finland en Finnish Music Information Centre Fimic) in samenwerking met YleX, het Fins Cultureel Instituut voor de Benelux, De Finse Ambassade in Nederland en Eurosonic Noorderslag.

Eurosonic Noorderslag
Eurosonic Noorderslag vindt van woensdag 9 tot en met zaterdag 12 januari 2013 in Groningen plaats. Meer informatie is te vinden op www.eurosonic-noorderslag.nl

Reacties

  1. Hallo,Ik mail namens de on-line niwtsseiue pressit.nu. Net als vorige jaren, zal Pressit ook dit jaar weer het een en het ander doen voor het Noorderslagweekend. Bands interviewen, video en geluidsopnames maken enzovoort. Vorig jaar werd er door jullie een feest georganiseerd, waar ook journalisten van Pressit bij aanwezig waren. Mijn vraag is of er ook dit jaar weer zoiets georganiseerd zal worden en zo ja, of we wederom welkom zijn. Ik zie uw reactie graag tegemoet!Met hartelijke groeten,Marije SchotStudent minor journalistiekHanzehogeschool Groningen