Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

Januari 2016

5

januari
2016

Eurosonic Noorderslag acts, aanbevolen door toonaangevende internationale media

Op woensdag 13 januari barst 30ste editie van Eurosonic Noorderslag los. Gedurende 4 dagen presenteren 340 veelbelovende Europese acts zich aan een publiek van muziekliefhebbers en professionals uit de muziekindustrie. Het Europese muziekplatform vroeg de internationale mediacontacten welke acts op de line up van Eurosonic Noorderslag je in 2016 in de gaten moeten houden. Het resultaat is onderstaande ‘Recommended’ lijst.

De volgende acts werden het vaakst aangeraden:

De volgende internationale media zijn gevraagd om hun aanbevelingen: 3voor12, De Volkskrant, DIY, Faze Magazin, HRT Croatian Radio, Intro, MusicWeek, MusicWoche, MusikMarkt, Noisey, Nothing But Hope And Passion, NPO 3FM, Pollstar, Radio Belgrade, Rai Radio 2, Record of the Day, RTE 2FM, Visions.

Mobiele app vanaf nu beschikbaar
De Eurosonic Noorderslag mobiele app is beschikbaar in de App Store en Google Play. Gebruik de app en de webpagina ‘Mijn Schema‘ om een persoonlijk schema samen te stellen.

Laatste kaarten
Voor Eurosonic en de conferentie zijn nog enkele kaarten beschikbaar. De festivalkaarten voor Noorderslag op zaterdag en de passepartouts, voor alle festivaldagen (13 t/m 16 januari 2016) zijn uitverkocht.

Over Eurosonic Noorderslag
Eurosonic Noorderslag is het belangrijkste platform voor Europese muziek en is voor veel acts een belangrijke stap geweest in hun internationale doorbraak. Overdag vindt een conferentie plaats voor Europese muziekprofessionals. ’s Avonds krijgt muziektalent de kans om zich te presenteren aan muziekliefhebbers en professionals. Eurosonic is springplank voor de meest actuele en veelbelovende Europese (en Nederlandse) acts, die van 13 tot en met 15 januari 2016 in ruim dertig zalen in de Groningse binnenstad optreden. Noorderslag is de graadmeter voor Nederlandse muziek en vindt plaats op zaterdag 16 januari 2016 in De Oosterpoort in Groningen.

Eurosonic Noorderslag staat bekend als het evenement waar nu bekende acts zoals Ásgeir, Bastille, Jake Bugg, James Blake, Jungle, Milky Chance, Nico & Vinz werden ontdekt en vervolgens geboekt voor optredens op de grote podia en festivals van het daarop volgende seizoen.