Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

Januari 2015

8

januari
2015

Eurosonic Noorderslag conferentieprogramma compleet

Het conferentieprogramma van Eurosonic Noorderslag, dat van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 januari 2015 in Groningen plaatsvindt, is compleet. Conferentiedeelnemers kunnen zich vier dagen lang verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van muziek, evenementenproductie (EPIC), muziek & technologie (Buma Music Meets Tech), muziek & media en popbeleid.

Kunst Connected: De Cultuuragenda en Politici aan het Woord
Bijzondere programmatoevoegingen zijn de panels Kunst Connected: De Cultuuragenda en Politici aan het Woord met onder andere Joop Daalmeijer (Raad voor Cultuur, Max van den Berg (Commissaris van de Koningin), Arno Rutte (VVD), Jasper van Dijk (SP), Mona Keijzer (CDA), Paul de Rook (D66), Sjoerd Feitsma (PvdA) en Bote Wilpstra (D66). Kunst Connected wordt georganiseerd door de Raad voor Cultuur, Kunsten ’92, de Gemeente Groningen en Buma.

Artiestenprogramma
Speciaal voor artiesten/componisten is er een programma met de titel Het Recht in Eigen Hand, dat wordt georganiseerd door Buma. Het artiestenprogramma focust op de overlevingstechniek en tactiek van de artiest. Hoe geeft de componist/muzikant zijn carrière vorm en inhoud? Daarbij wordt ook ingegaan op de verschillende inkomstenstromen, de schuivende verhoudingen daartussen en hoe deze de komende jaren onder invloed van regelgeving en technologische innovatie veranderen.

Conferentieprogramma in vogelvlucht

Eurosonic Noorderslag’s conferentieprogramma bestaat uit ruim 175 panels en het programma van de EPIC (European Production Innovation Conference & Fair). Hier volgt een korte selectie:

Woensdag 14 januari:
De award shows European Border Breakers Awards (EBBA) en de Festival Awards Europe.

Donderdag 15 januari:
Een vol programma over muziek & tech, innovaties op evenementen en popbeleid.

Vrijdag 16 januari:
Een volgende ronde sessies waaronder:

Zaterdag 17 januari:
De laatste dag bevat sessies over music & media, wetenschap, muziekexport en popbeleid, zoals:

Bekijk het hele programma en de tijdschema’s op de website of Eurosonic Noorderslag.

Laatste kans om te registreren
Om aan de Eurosonic Noorderslag conferentie deel te nemen moet u zich registreren. Er zijn nog enkele conferentieregistraties beschikbaar.

Nieuw: drie conferentielocaties, shuttle service
De Eurosonic Noorderslag conferentie is uitgebreid en beslaat nu drie locaties: De Oosterpoort, Ebbingekwartier/EPIC en het Hampshire Hotel. Er is shuttle service tussen de locaties en hotels.

Festivalprogramma