Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

Januari 2015

12

januari
2015

Eurosonic Noorderslag Festivals en Conference uitverkocht

Zowel de conferentie (vierdaagse registraties en zaterdagpassen) als de festivals van Eurosonic Noorderslag, dat van aanstaande woensdag 14 tot en met zaterdag 17 januari in Groningen plaatsvindt, zijn uitverkocht. De laatste conferentieregistraties werden vrijdag verkocht. Er zijn uitsluitend nog enkele registraties voor de conferentie-onderdelen EPIC en Popbeleid te krijgen.

Deze week stroomt Groningen vol met duizenden muziekliefhebbers, waaronder ruim 3.000 nationale en internationale muziekprofessionals.

Conferentie
De conferentiedeelnemers kunnen zich vier dagen lang verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van muziek, evenementenproductie (EPIC), muziek & technologie (Buma Music Meets Tech), muziek & media en popbeleid. Bekijk het hele conferentieprogramma met tijdschema’s op de website van Eurosonic Noorderslag.

Festivals
‘s Avonds, tijdens de festivals Eurosonic en Noorderslag, presenteren de ruim 300 nieuwe talentvolle Europese acts zich tijdens showcases die verdeeld over de stad op ruim 40 podia plaatsvinden. De volledige line-up met tijdschema’s is op de website en app (iOS / Android) van Eurosonic Noorderslag te vinden.

Gratis- en randprogramma
Publiek zonder een festival- of conferentiekaartje kan nog naar het gratis programma, waaronder Eurosonic Air, en het randprogramma, dat van woensdag tot en met zaterdag in het stadscentrum van Groningen plaatsvindt.

Web, radio en TV
De nieuwste Europese acts en Eurosonic Noorderslag zijn te volgen via internet, radio en TV. Bijvoorbeeld via de website en het YouTube kanaal van Eurosonic Noorderslag waar tijdens het evenement videoregistraties en interviews te zien en beluisteren zijn. Of gedurende deze hele week via de radio- en televisie-uitzendingen van de NPO (3fm, 3fm On Stage, 3voor12, NTR, NOS) en internationale mediapartners van Eurosonic Noorderslag, zoals WDR/Rockpalast en Daily Motion. De tv-show European Border Breakers Awards (EBBA), die woensdag 14 januari wordt opgenomen, wordt aankomend weekend op NPO NL3 en Cultura uitgezonden en de aankomende maanden door vele andere publiek omroepen in Europa. Bekijk het overzicht van de uitzendingen op de website van Eurosonic Noorderslag.