Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

November 2012

13

november
2012

Eurosonic Noorderslag maakt datum kaartverkoop bekend

Zaterdag 24 november om 10.00 uur start de kaartverkoop voor Eurosonic Noorderslag 2013. Vanaf dat moment kunnen tickets voor de festivals Eurosonic en/of Noorderslag worden gekocht via www.ticketmaster.nl en in Groningen bij De Oosterpoort en Plato. Eurosonic en Noorderslag verkochten voorgaande jaren in een recordtempo uit.

Nieuwe namen Noorderslag
Het programma van Noorderslag is uitgebreid met de volgende namen: Douwe Bob, FS Green, Guerilla Speakerz, Handsome Poets, Hydroboyz, John Coffey, Mister & Mississippi, Navarone, Rina Mushonga, The Horse Company, The Kik, Town Of Saints, Tim Vantol en Tenement Kids.

Nieuwe namen Eurosonic
Aan de line-up van Eurosonic zijn de volgende namen toegevoegd: A.G.Trio (AT), China Rats (UK), DakhaBrakha (UA), Elephant (UK), Garda (DE), Gasmac Gilmore (AT), Girls Names (IE), Indians (DK), Karin Park (SE), Mile Me Deaf (AT), Monica Heldal (NO), Nelson Can (DK), Nick Mulvey (UK), Phantom Limb (UK), Pink Holy Days (IT), Roscoe (BE), Rover (FR), Semantik Punk (PL), SKIP&DIE (NL), Snorri Helgason (IS), Stubborn Heart (UK), Tommigun (BE), Treetop Flyers (UK) en Vanderbuyst (NL).

Kaartverkoop
Tickets zijn vanaf zaterdag 24 november om 10.00 uur verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl, en in Groningen bij de kassa van De Oosterpoort en Plato Groningen.
De ticketprijzen zijn exclusief servicekosten. Er worden maximaal 4 kaarten per persoon per transactie verkocht. Kaarten voor de conferentie zijn te verkrijgen via www.eurosonic-noorderslag.nl.

Er zijn verschillende soorten festivaltickets verkrijgbaar:

Reguliere kaarten

Eurosonic (10 en 11 januari in de Groningse binnenstad): € 70,-
Noorderslag (12 januari in De Oosterpoort): € 65,-
Passepartout voor Eurosonic én Noorderslag (9 t/m 12 januari): € 130,-
een apart kaartje voor Eurosonic op 9 januari: € 20,-

Kaarten voor CJP-ers
Houders van een CJP-pas ontvangen € 5,- korting op de prijs van een losse ticket voor Eurosonic of Noorderslag. CJP verkoopt ook kaarten in combinatie met betaalbare slaapplaatsen. De CJP-kaarten worden (zolang de voorraad strekt) via de website van CJP verkocht (www.cjp.nl).

Tot slot, bij het afrekenen:
De Haarlemse band Chef’Special en Earth Water vragen kaartkopers van Eurosonic Noorderslag een bijdrage van € 2,50 om een uniek project in Kenia te realiseren. Op een hele simpele manier maken zij daar van woestijn weer een vlakte met begroeiing en water. De totale opbrengst wordt tijdens Eurosonic Noorderslag bekend gemaakt.

Over Eurosonic Noorderslag
Eurosonic Noorderslag, the European Music Conference and Showcase Festival, vindt van 9 tot en met 12 januari 2013 plaats in Groningen. Overdag vindt een conferentie plaats voor Europese professionals, actief in de live muziek. ’s Avonds krijgt nieuw muziektalent de kans om zich aan een publiek van muziekliefhebbers en professionals te presenteren.

Eurosonic is de etalage voor de meest actuele en veelbelovende Europese (en Nederlandse) acts, die van 9 tot en met 11 januari in ruim dertig zalen in de Groningse binnenstad optreden.

Noorderslag is de graadmeter voor Nederlandse muziek en vindt plaats op zaterdag 12 januari 2013 in De Oosterpoort in Groningen.

Informatie over Eurosonic Noorderslag en de geboekte acts is te vinden op:
www.eurosonic-noorderslag.nl