Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

November 2015

18

november
2015

Fabrique en SXSW Interactive in vakjury BMMT Award

Jeroen van Erp (Fabrique) en Todd Hansen (SXSW Interactive) maken deel uit van de vakjury van het pitchprogramma van Buma Music meets Tech. Twaalf start-ups krijgen tijdens het pitchprogramma van Buma Music meets Tech de kans zich te presenteren aan het publiek van Eurosonic Noorderslag en aan een internationale vakjury. De vakjury bepaalt welke start-up van het pitchprogramma de Buma Music meets Tech Award wint.

Naast Jeroen van Erp en Todd Hansen bestaat de jury uit Ralph Simon (Mobilium Global Group), Monique van Dusseldorp (Media specialist), Kirsten van Houten (Buma/Stemra) en Chris Carey (Media Insight Consulting). De start-up met volgens de vakjury de grootste toegevoegde waarde voor gebruikers, fans of artiesten wint op vrijdag 15 januari 2016 de Buma Music meets Tech Award en € 5.000,- aan prijzengeld.

Start-ups kunnen zich tot en met 11 december 2015 aanmelden voor het pitchprogramma van Buma Music meets Tech.

Over Buma Music meets Tech
Buma Music meets Tech is het innovatieprogramma van de Eurosonic Noorderslag Conferentie. Buma Music meets Tech is opgezet door Buma/Stemra, dat start-ups ondersteunt en stimuleert om de groei te versnellen. Buma Music meets Tech biedt hen een platform voor het promoten en het onder de aandacht brengen van de diensten bij zowel professionals als publiek. In een netwerk van bedrijven, entrepreneurs, collectieve beheersorganisaties en financiers krijgen start-ups de mogelijkheid zich te ontwikkelen tot een dienst met een sluitend bedrijfsmodel. Door exposure, netwerken, het delen van kennis en ervaring met professionals, de validatie vanuit collectieve beheersorganisaties en het netwerk stimuleert Buma Music meets Tech de ontwikkeling van start-ups. Tijdens Eurosonic Noorderslag organiseert Buma Music meets Tech een pitchprogramma voor startups en een conferentieprogramma over innovatie. Start-ups kunnen zich via het entry form aanmelden voor het pitchprogramma op Eurosonic Noorderslag 2016.
Buma Music meets Tech 2016 – entry form

Tickets
Om Buma Music meets Tech bij te wonen is een Eurosonic Noorderslag conference registratie nodig.
Registreer voor Eurosonic Noorderslag 2016

Over Eurosonic Noorderslag
Eurosonic Noorderslag is het belangrijkste platform voor Europese muziek en is voor veel acts een belangrijke stap geweest in hun internationale doorbraak. Overdag vindt een conferentie plaats voor Europese muziekprofessionals. ’s Avonds krijgt muziektalent de kans om zich te presenteren aan muziekliefhebbers en professionals. Eurosonic is springplank voor de meest actuele en veelbelovende Europese (en Nederlandse) acts, die van 13 tot en met 15 januari 2016 in ruim dertig zalen in de Groningse binnenstad optreden. Noorderslag is de graadmeter voor Nederlandse muziek en vindt plaats op zaterdag 16 januari 2016 in De Oosterpoort in Groningen.

Eurosonic Noorderslag staat bekend als het evenement waar nu bekende acts zoals Ásgeir, Bastille, Jake Bug, James Blake, Jungle, Milky Chance, Nico & Vinz werden ontdekt en vervolgens geboekt voor optredens op de grote podia en festivals van het daaropvolgende seizoen.