Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

Juni 2012

20

juni
2012

Frans Duijts ambassadeur Buma NL

Frans Duijts: “Met hart en ziel hou ik van Hollandse muziek. Ik zie tijdens mijn optredens in het land hoeveel dit repertoire betekent voor heel veel mensen. Daarom vind ik het belangrijk dat deze muziek ondersteund wordt door een organisatie als Buma. Het is fijn dat ik daar mijn steentje aan bij kan dragen.” Frans Duijts won in 2010 de Buma NL Award voor Beste Zanger. In 2011 mocht hij een Buma Zilveren Harp in ontvangst nemen. Afgelopen voorjaar bracht hij zijn vierde album ‘Alles met je delen’ uit dat binnen een week bekroond werd met een gouden plaat.

Registreren
Buma NL is een belangrijk evenement voor muziekprofessionals uit de Hollandse muziek. In tal van panels vertellen onder meer artiesten, managers en vertegenwoordigers van muziekdistributeurs, platenmaatschappijen, media en boekingsbureaus over de nieuwe kansen en mogelijkheden voor de artiesten in het Hollandse repertoire.
Registreren kan via www.buma.nl
Het extra voordelige vroege vogel-tarief van € 40,- nog is alleen geldig voor wie zich vandaag (20 juni) nog registreert. Vanaf 21 juni is het registratietarief € 55,-. De registratie is geldig voor zowel het conferentieprogramma als de Awardshow en het muziekprogramma.

Buma NL is een gezamenlijk initiatief van Buma Cultuur en Buma en wordt ondersteund door Sena. Buma NL wordt geproduceerd door Brand New Live.

www.buma.nl