Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

Augustus 2013

16

augustus
2013

Glennis Grace, René Froger en Frans Bauer genomineerd voor de Buma NL Awards 2013

Op donderdagavond 15 augustus zijn in het programma Shownieuws op SBS 6 de namen van een aantal artiesten bekend gemaakt die dit jaar kans maken op een Buma NL Award. Onder andere Glennis Grace en Sieneke nemen het tegen elkaar op in de categorie Beste Zangeres en Jan Dulles en Gerard Joling zijn genomineerd in de categorie Beste Zanger.

De Buma NL Awards worden elk jaar uitgereikt tijdens Buma NL. Het gezamenlijke initiatief van Buma en Buma Cultuur om alle facetten van de Hollandse muziek samen te brengen. Het evenement vindt dit jaar voor de vierde keer plaats in ‘s-Hertogenbosch.

Dit jaar zal de uitreiking van de Buma NL Awards plaatsvinden tijdens een spectaculair festival op de Parade. De awardshow is dit jaar gratis toegankelijk voor publiek. De Buma NL awardshow is onderdeel van het programma Nederland Muziekland dat vanaf september weer op televisie te zien is. De registratie van de awardshow wordt op 21 en 28 september uitgezonden in het programma Nederland Muziekland op SBS 6.

Bekijk hier het complete overzicht van alle nominaties.