Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

Januari 2017

13

januari
2017

GUTS wint Buma Music meets Tech Award

GUTS heeft de Buma Music meets Tech Award en daarmee een geldprijs van 5000 euro gewonnen. Zij ontvingen uit handen van juryvoorzitter Ralph Simon deze prijs tijdens het mede door Buma georganiseerde Eurosonic Noorderslag in Groningen.

De jury was op zoek naar het concept dat zich het meest buiten de gevestigde kaders van de muziekindustrie begeeft en heeft de inzendingen beoordeeld op innovatie en toegevoegde waarde. Juryvoorzitter Ralph Simon (Mobilium, GB) en juryleden Mir Wermuth (iMMovators), Wim van Limpt (Buma/Stemra), Todd Hansen (South by Southwest) en Asa Carild (ICE Services), bepaalden dat GUTS daar het meest aan voldeed.

Over Buma Music meets Tech

Buma Music meets Tech is het innovatieprogramma van de Eurosonic Noorderslag Conferentie. Buma Music meets Tech, is opgezet door Buma/Stemra, dat start-ups ondersteunt en stimuleert om de groei te versnellen. Door exposure, netwerken, het delen van kennis en ervaring met professionals, de validatie vanuit collectieve beheersorganisaties en het netwerk stimuleert Buma Music meets Tech de ontwikkeling van start-ups. Tijdens Eurosonic Noorderslag organiseert Buma Music meets Tech een pitchprogramma voor start-ups en een conferentieprogramma over innovatie.