Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

Februari 2017

6

februari
2017

House of Cards componist Jeff Beal naar Nederland

Op zondag 23 april organiseert Buma Music in Motion een interview met Emmy Awards-winnaar Jeff Beal, bekend van de titelsong en muziek voor de Netflix hitserie House of Cards. Dit interview vindt plaats om 15.15 uur in TivoliVredenburg waar dezelfde avond House of Cards in Concert plaatsvindt, gedirigeerd door de componist zelf. Dit interview is gratis toegankelijk voor mensen die al een registratie voor Buma Music in Motion 2017 hebben.

Handig inspelend op de inauguratie van President Trump werd het nieuwste seizoen van de populaire serie aangekondigd, vanaf 30 mei is heel seizoen 5 te zien op Netflix. Om alvast in de stemming te komen gaat Buma Music in Motion in gesprek met de componist Jeff Beal, die één van de mooiste en opvallendste titelsongs van de afgelopen jaren heeft gecreëerd. Tijdens ‘An Afternoon With Jeff Beal’ vertelt de componist over zijn samenwerking met regisseur David Fincher, het feit dat hij zelf de trompet, piano én gitaar speelt in de titelsong, zijn Emmy Awards en zijn werk voor andere media.

Buma Music in Motion is de conferentie over innovatief gebruik van muziek in film, games, televisie en commercials dat plaatsvindt op dinsdag 23 mei 2017 in de Tolhuistuin in Amsterdam. Naast het event in mei is BMIM het gehele jaar zichtbaar op evenementen als het Nederlands Film Festival, Ciclope Festival Berlin, Eurosonic Noorderslag en Musexpo Los Angeles om daar de belangrijke rol van muziek binnen media te promoten. Meer informatie over Buma Music in Motion vind je hier: www.buma-music-in-motion.nl.

An Afternoon with Jeff ‘House of Cards’ Beal, a Q&A
April 23rd, 3.15pm – 4.45pm
TivoliVredenburg, Cloud Nine
Gratis entree voor BMIM2017 ticket-holders.
Tickets á €7,50: tivolivredenburg.nl/nl/agenda/detail/8140/An_Afternoon_with_Jeff_Beal

House of Cards in Concert
April 23rd, 8.30pm
TivoliVredenburg, Grote Zaal
Tickets: tivolivredenburg.nl/nl/agenda/detail/5161/House_of_Cards_in_Concert