Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

December 2017

7

december
2017

inJazz 2018: Save the date | Inschrijving showcases geopend!

Na het succes van vorig jaar, organiseert Buma Cultuur de volgende editie: inJazz 2018. Een programma vol inspirerende panels, workshops, presentaties, netwerksessies en een showcaseprogramma met zowel aankomende en talentvolle artiesten als de meer doorgewinterde artiesten.

Save the date
Buma Cultuur kondigt vol trots de volgende editie aan. inJazz 2018 vindt plaats op donderdagavond 28 en vrijdag 29 juni in LantarenVenster en Kantine Walhalla in Rotterdam. inJazz, een katalysator voor nieuwe ontwikkelingen, brengt vraag en aanbod binnen de Nederlandse en internationale jazzscene bij elkaar zodat kennis en ervaringen uitgewisseld kunnen worden en internationale relaties gevormd. Het perfecte evenement om je netwerk succesvol uit te breiden. Zet het alvast in je agenda en zorg dat je je vanaf maart 2018 via www.injazz.nl inschrijft. InJazz zorgt ondertussen voor updates via nieuwsbrieven en social media en hoopt je (opnieuw) te ontmoeten in Rotterdam!

Showcase your talent
Muzikanten en componisten opgelet: de inschrijving voor de inJazz 2018 showcases is geopend! Schrijf je in om zo kans te maken op een optreden tijdens dit grootste en jaarlijkse Nederlandse jazz netwerkevenement. Een initiatief van Buma. inJazz biedt muzikanten en componisten de kans om zich te presenteren aan een internationaal netwerk bestaande uit recordlabels, managers, boekers, journalisten en andere belangrijke spelers uit de jazzscene. Ook worden de optredens professioneel opgenomen (inclusief rechten). Deze ontvangen de artiesten na afloop van inJazz. Een selectie wordt uitgezonden bij nationale en internationale radiostations. Buma zorgt voor een honorarium van € 250 per artiest, met een maximum van € 1.250 per groep. Inschrijven kan via deze link: showcase.injazz.nl/showcase.html.