Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

Februari 2015

19

februari
2015

Inzending voor BMIM New Talent Award geopend

Buma Music in Motion zet jaarlijks nieuw talent in de schijnwerpers met de BMIM New Talent Award op 12 mei 2015. De competitie is vanaf nu open voor deelname en young professionals en studenten compositie en/of sound design voor media worden uitgedaagd hun beste werk in te zenden van het afgelopen jaar. Dit kan tot 6 april 2015, hierna beoordeelt een vakjury de inzendingen.

De drie beste deelnemers krijgen een podium tijdens Buma Music in Motion op 12 mei in Tolhuistuin Amsterdam en die dag zal tevens de winnaar bekend gemaakt worden. Een mooie kans voor talent, aangezien de top uit de (internationale) industrie aanwezig is op het evenement; sprekers als Eric Johnson, Head of Music bij McCann en Bobby Gumm, verantwoordelijk voor de muziek in filmtrailers van onder meer The Great Gatsby en Gravity zijn inmiddels bevestigd.

De vijfde editie van Buma Music in Motion, de conferentie voor mediacomponisten, muziekindustrie en producers, vindt plaats op dinsdag 12 mei in Tolhuistuin Amsterdam. Het evenement biedt jaarlijks een spraakmakend programma met inspirerende workshops, keynotes en discussies over muziekgebruik in games, film, televisie, commercials.

Eerdere winnaars van de New Talent Award zijn Richard de Vries (HKU) in 2012, Bob Thole (HKU) en Jan Garritsen (ArtEZ) in 2013 en Dennis Braunsdorf (HKU) in 2014. Deadline voor inzenden is 6 april 2015. Kijk voor voorwaarden en meer informatie op www.buma-music-in-motion.nl.