Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

April 2012

3

april
2012

Jazzdag maakt eerste namen festivalprogramma bekend

Alle inzendingen voor het showcase programma zijn beoordeeld door een commissie bestaande uit toonaangevende professionals uit de jazzsector. Dit jaar werd de keuze gemaakt door Cees Schrama (voorzitter), Frank Bolder (LantarenVenster / North Sea Jazz Festival), Co de Kloet (NTR / Radio 6) en Michel Peek (Jazzin’The Hague).

De organisatie maakt spoedig meer namen bekend op haar website.

Over de Jazzdag
De Jazzdag is het grootste Nederlandse jazznetwerkevenement. Tijdens de conferentie worden ontwikkelingen en vraagstukken binnen de jazzsector besproken in de verschillende panels, workshops en presentaties. Het festival staat in teken van showcase optredens van getalenteerde jazzartiesten en is voor iedereen gratis toegankelijk.

Registratie
De Jazzdag is gratis toegankelijk. Registreren voor het conferentieprogramma is verplicht en kan via de website www.jazzdag.nl. Het showcase programma is openbaar toegankelijk.

Onder de naam 14 dagen Jazz in Rotterdam maakt de Jazzdag in juni onderdeel uit van een omvangrijk programma van verschillende events in Rotterdam met de beste jazz. Meer informatie: www.jazz010.com. Het showcase programma van de Jazzdag 2012 is onderdeel van North Sea Round Town en de start van deze twee weken jazz in Rotterdam.
De Jazzdag wordt georganiseerd door Buma Cultuur en is een initiatief van Buma Cultuur en Stichting JazzNL.

www.jazzdag.nl