Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

Januari 2016

8

januari
2016

Jazzdag verder onder nieuwe naam inJazz

Het grootste Nederlandse netwerk en showcase evenement voor jazz, gaat verder onder de naam inJazz. Met deze nieuwe naam onderstreept organisator Buma Cultuur het meerdaagse en internationale karakter van de belangrijkste ontmoetingsplek voor jazzprofessionals en –liefhebbers.

De eerste editie onder deze nieuwe naam vindt plaats op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni 2016 op de Kop van Zuid in Rotterdam. Het evenement staat geheel in het teken van nieuwe ontmoetingen, kennisuitwisseling, paneldiscussies, netwerken én het ontdekken van de beste ‘jazz van morgen’ tijdens het showcasefestival.

Showcases inJazz
Een showcase tijdens inJazz is een unieke kans om jezelf te presenteren aan een groot publiek van (internationale) programmeurs, boekers, managers, labels, pers én jazzliefhebbers. Een onafhankelijke commissie, bestaande uit toonaangevende professionals, verzorgt de selectie van de line-up. Geselecteerde artiesten worden voorafgaand aan het evenement gepromoot via Jazzism, NTR/NPO Soul & Jazz, Sublime FM, DJAZZ.tv, MyRadio en de promotiekanalen van inJazz.
Het festivalprogramma van inJazz is het startschot van North Sea Round Town; twee weken jazz in Rotterdam met North Sea Jazz als afsluiter.

Vanaf dit moment is de inschrijving voor het showcaseprogramma geopend. De deadline voor inschrijvingen is op vrijdag 26 februari 2016.