Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

December 2014

4

december
2014

Kensington, The Kik, The Common Linnets, The Ting Tings en andere acts op Eurosonic

Eurosonic Noorderslag voegt enkele acts aan de line-up toe, waaronder voor het gratis toegankelijke openluchtpodium Eurosonic Air, dat dit jaar weer van donderdag 15 t/m zaterdag 17 januari 2015 zal plaatsvinden. Ook doen enkele EBBA winnaars showcases op Eurosonic.

Eurosonic Air
Net als vorig jaar is Eurosonic Air opnieuw onderdeel van de programmering van Eurosonic. Op dit gratis toegankelijke podium op de Grote Markt in Groningen presenteert Eurosonic Noorderslag op donderdag 15, vrijdag 16 en zaterdag 17 januari 2015 de meer grote en bekende acts, waaronder:

Beans & Fatback (nl), Birth of Joy (nl), Blaudzun (nl), Jett Rebel (nl), Kensington (nl), Maison Du Malheur (nl), The Kik (nl) en The Ting Tings (uk)

Eurosonic Air is dit jaar op unieke wijze mogelijk gemaakt door GasTerra, Perfect Sky, Interstage, de gemeente en provincie Groningen, Nationaal Comité 4 en 5 mei en door en de ondernemers verenigd in het Fonds Ondernemend Groningen.

EBBA acts op Eurosonic
De volgende winnaars van European Border Breakers Awards (EBBA) zijn te zien op Eurosonic:

Melanie De Biasio (be EBBA-winnaar 2015)
The Common Linnets (nl, EBBA-winnaar 2015)
Jacco Gardner (nl, EBBA-winnaar 2014)
The Ting Tings (uk, EBBA-winnaar 2009)

Andere toevoegingen line-up Eurosonic en Noorderslag
Aan de line-up van Eurosonic worden verder Maarten Vos (nl) en Twin Atlantic (uk) toegevoegd. De band PAUW speelt op Noorderslag.

Kaarten Eurosonic en conferentie beschikbaar
Er zijn nog festivalkaarten beschikbaar voor Eurosonic, het internationale avondprogramma op woensdag, donderdag en vrijdag. Kaarten zijn uitsluitend via Ticketmaster.nl te koop. Net als ieder jaar zijn er ook nog conferentieregistraties beschikbaar via www.eurosonic-noorderslag.nl. De festivalkaarten voor Noorderslag op zaterdag en de passepartouts voor alle festivaldagen (14 t/m 17 januari 2015) zijn uitverkocht.