Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

December 2015

10

december
2015

Keynote YouTube op Buma Music meets Tech tijdens Eurosonic Noorderslag

Op vrijdag 15 januari 2016 geeft Candice Morrissey, Music Strategic Partnerships EMEA bij Google, tijdens Buma Music meets Tech op Eurosonic Noorderslag 2016 een keynote over YouTube.

YouTube vierde haar 10de verjaardag in 2015. Een jaar waarin zij diverse apps lanceerden met betrekking tot muziek, games en apps voor kinderen. Daarnaast lanceerden zij YouTube Red in de Verenigde Staten. Tijdens de keynote op Eurosonic Noorderslag presenteren zij een samenvatting van de nieuwe diensten en een preview van de ontwikkelingen in 2016.

Over Buma Music meets Tech
Buma Music meets Tech is het innovatieprogramma van de Eurosonic Noorderslag Conferentie. Buma Music meets Tech is opgezet door Buma/Stemra, dat start-ups ondersteunt en stimuleert om de groei te versnellen. Buma Music meets Tech biedt hen een platform voor het promoten en het onder de aandacht brengen van de diensten bij zowel professionals als publiek. In een netwerk van bedrijven, entrepreneurs, collectieve beheersorganisaties en financiers krijgen start-ups de mogelijkheid zich te ontwikkelen tot een dienst met een sluitend bedrijfsmodel. Door exposure, netwerken, het delen van kennis en ervaring met professionals, de validatie vanuit collectieve beheersorganisaties en het netwerk stimuleert Buma Music meets Tech de ontwikkeling van start-ups. Tijdens Eurosonic Noorderslag organiseert Buma Music meets Tech een pitchprogramma voor start-ups en een conferentieprogramma over innovatie. Start-ups kunnen zich via het entry form aanmelden voor het pitchprogramma op Eurosonic Noorderslag 2016.

Buma Music meets Tech 2016 – entry form.

Tickets
Om Buma Music meets Tech bij te wonen is een Eurosonic Noorderslag conferentieregistratie nodig.

Registreer voor Eurosonic Noorderslag 2016.

Over Eurosonic Noorderslag
Eurosonic Noorderslag is het belangrijkste platform voor Europese muziek en is voor veel acts een belangrijke stap geweest in hun internationale doorbraak. Overdag vindt een conferentie plaats voor Europese muziekprofessionals. ’s Avonds krijgt muziektalent de kans om zich te presenteren aan muziekliefhebbers en professionals. Eurosonic is springplank voor de meest actuele en veelbelovende Europese (en Nederlandse) acts, die van 13 tot en met 15 januari 2016 in ruim dertig zalen in de Groningse binnenstad optreden. Noorderslag is de graadmeter voor Nederlandse muziek en vindt plaats op zaterdag 16 januari 2016 in De Oosterpoort in Groningen.

Eurosonic Noorderslag staat bekend als het evenement waar nu bekende acts zoals Ásgeir, Bastille, Jake Bugg, James Blake, Jungle, Milky Chance, Nico & Vinz werden ontdekt en vervolgens geboekt voor optredens op de grote podia en festivals van het daaropvolgende seizoen.