Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

Januari 2012

17

januari
2012

Laatste kans inzenden Willem Wilminkprijs 2012

Alle oorspronkelijk Nederlandstalige kinderliedjes die tussen maart 2010 en maart 2012 voor het eerst zijn uitgekomen of voor het eerste ten gehore zijn gebracht in het theater of op televisie komen voor de onderscheiding in aanmerking. Kijk voor de voorwaarden op de website van het Willem Wilmink Festival.

Een deskundige jury besluit welke 12 of 13 liedjes genomineerd worden. Deze nominaties vormen de basis voor een feestelijke familievoorstelling op zaterdag 27 oktober in het Willem Wilminktheater in Enschede. Hoogtepunt is de bekendmaking van de Willem Wilminkprijs 2012. Van de genomineerde liedjes wordt een CD gemaakt, die na de voorstelling verkrijgbaar is.

De jury bestaat uit:
Ted van Lieshout (tekstschrijver en winnaar Willem Wilminkprijs 2010), Sjoerd Kuyper (schrijver), Annamarie Wenzel (dramaturg/docent jeugdtheater), Martin van Dijk (pianist/componist) en Trudie Lucardie (namens de Stichting Willem Wilminkfestival).

Inzending kunnen tot 1 maart worden opgestuurd naar: Stichting Willem Wilminkfestival, Hengelosestraat 90, 7514 AK Enschede.