Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

Augustus 2017

2

augustus
2017

Marco Borsato en André Hazes Jr. openen Buma NL 2017

Maandag 2 oktober komen Nederlandse artiesten, muziekprofessionals en muziekliefhebbers in het Utrechtse TivoliVredenburg weer samen voor Buma NL, hét event voor de Nederlandstalige muziek. Het conferentieprogramma wordt dit jaar geopend door Marco Borsato. In een uitgebreid vraaggesprek met André Hazes Jr. zullen alle facetten van het artiestenvak de revue passeren.

Beide artiesten kijken met plezier uit naar het bijzondere tweegesprek. André Hazes Jr.: “Voor mij is Marco vandaag de dag nog steeds de grootste artiest in Nederland en ik ben er trots op dat we dit samen gaan doen en onze ervaringen in het vak met het publiek kunnen delen.”

Marco Borsato: “Bij de uitreiking van de Buma NL Awards vorig jaar, won André in de categorieën Hollandse en Populaire Nederlandstalige muziek maar liefst vier prijzen. Dat zegt wel wat over zijn kwaliteiten en zijn passie voor het vak. Genoeg stof om hem daar eens uitgebreid over te bevragen, dit belooft een leuk en leerzaam gastcollege te worden.”

Het podiumgesprek tussen Marco Borsato en André Hazes Jr. is de opening van Buma NL 2017. Nederlandse artiesten, componisten, tekstschrijvers, muziekuitgevers, labels en muziekliefhebbers kunnen in TivoliVredenburg in een ontspannen sfeer netwerken of aanschuiven bij interactieve panelbijeenkomsten waarbij iedereen volop kan meediscussiëren.

Kaarten voor Buma NL zijn online te bestellen via www.buma.nl/tickets.