Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

April 2018

6

april
2018

Meer Buma Awards 2018 tijdens Buma Music in Motion

Op 23 mei vindt Buma Music in Motion plaats, deze jaarlijkste conferentie in Amsterdam richt zich op het gebruik van muziek in film, games, televisie en reclame. Om de succesvolste mensen die de muziek voor deze media componeren te onderscheiden, worden er gedurende dit event Buma Awards uitgereikt in de categorieën beste muziek voor documentaires, korte films en telefilms; beste muziek in trailers en wordt er een Buma Award toegekend aan het beste gebruik van bestaande muziek (sync) in reclame, televisie, film en online. Een deskundige jury bepaalt de winnaars. Buma Music in Motion zet daarnaast jaarlijks nieuw talent in de schijnwerpers met de BMIM New Talent Award. Young professionals en studenten compositie en/of sound design voor media worden uitgedaagd hun beste werk in te zenden van het afgelopen jaar, waarna een vakjury de inzendingen zal bekijken.

Nederlandse componisten en muzikanten die in opdracht componeren worden vanaf nu uitgenodigd hun beste werken uit 2017 in te zenden via de onderstaande links om kans te maken op een Buma Award. De inzendingen dienen 23 april 2018 binnen te zijn. De categorieën zijn:

Buma Music in Motion New Talent Award
woobox.com/3ahcko

Buma Award Best Original Composition Documentary, Short Film and Telefilm
woobox.com/9scrrz

Buma Award Best Sync (in Advertising, Television, Trailers, Film, Online)
woobox.com/qwfb7q

Buma Award Best Original Composition in Trailer (for Film, TV, Gaming)
woobox.com/ss23x9

Deze Buma Awards worden uitgereikt tijdens het Buma Music in Motion Dinner op 22 mei in New York Film Academy Café in Amsterdam. Tickets voor dit diner zijn te koop via de BMIM website.

Over Buma en Buma Cultuur
Buma Cultuur is opgericht door de Nederlandse auteursrechtenorganisatie Buma en ondersteunt en promoot het Nederlands muziekauteurs recht in zowel Nederland als in de belangrijkste exportmarkten voor de Nederlandse (niet per se Nederlandstalige) muziek. Belangrijke initiatieven van Buma Cultuur zijn: Eurosonic Noorderslag, Amsterdam Dance Event, Buma ROCKS!, Buma Music in Motion, Buma Music Academy en de muziekprijzen Buma Awards.

Over Buma Music in Motion
Buma Music in Motion organiseert dit jaar haar achtste editie. Naast het eigen evenement dat elk jaar plaatsvindt in Tolhuistuin Amsterdam is Buma Music in Motion onder de noemer BMIM Connects ook aanwezig op partner festivals Musexpo, Cannes Lions, IFFR en het Nederlands Film Festival. Met BMIM Connects onderstreept Buma Music in Motion haar rol als netwerkmiddelpunt op het gebied van muziekgebruik in media.

Meer informatie is te vinden op www.buma-music-in-motion.nl.

Buma Music in Motion is een initiatief van Buma.