Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

Mei 2012

23

mei
2012

Muziek in reclame, film, tv en games centraal op Buma Music in Motion

Het conferentieprogramma van Buma Music in Motion biedt ook dit jaar weer een interessant palet aan onderwerpen en sprekers. In ‘Music and Audio branding for games’, doet ’s werelds meest beluisterde componist Ari Pulkkinen, de maker van de Angry Birds theme (inmiddels goed voor 1 miljard downloads) een boekje open over zijn werk, leven en toekomst. In ‘Composing for Advertising, Film and TV: getting started’ delen Nederlandse multimedia experts als Martijn Schimmer (maker van de tunes voor onder ander De Wereld Draait Door en The Voice of Holland), Stephen Emmer (maker van de tunes voor onder andere het NOS Journaal, RTL Boulevard, RTL 7) en Sander van Maarschalkerweerd (Managing Director Sizzer Amsterdam met klanten als Audi, BMW, Canon) hun jarenlange ervaring en kennis over het componeren voor media.

Andere voor Buma Music in Motion bevestigde sprekers zijn componist en pianist Dustin O’Halloran, bekend van de soundtracks van de films ‘An American Affair’ en Sofia Coppola’s ‘Marie Antoinette’, BLØF pianist Bas Kennis, regisseur van Van God Los; Bram Schouw, filmcomponist Graeme Revell, die soundtracks heeft geschreven voor films van George Miller, Philip Noyce, John Woo, Wim Wenders, Robert Rodriguez, Ted Demme en Michael Mann.

Het volledige programma is te vinden op www.buma-music-in-motion.nl
Buma Music in Motion is een conferentie en awardshow voor mediacomponisten en producenten. Het vorig jaar succesvol gelanceerde evenement biedt overdag een uitgebreid programma met tal van workshops, keynotes en levendige discussies over muziekgebruik in de media. ’s Avonds worden de Buma Music in Motion Awards uitgereikt aan de beste mediacomponisten van Nederland.

Buma Music in Motion is een initiatief van Buma.