Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

Maart 2012

16

maart
2012

Muziekindustrie expert Moses Avalon keynote spreker tijdens Muzikantendag

Moses Avalon
Schrijver, consultant en spreker Moses Avalon geldt al jaren als een absolute expert wat betreft de zakelijk kant van de muziek. Hij is schrijver van een aantal boeken over de industrie en als blogger met Moses Supposes schetst hij op een informatieve en humoristische wijze de stand van zaken in zijn werkveld. Daarnaast adviseert hij artiesten, producers en songschrijvers met the Moses Avalon Company. Avalon was eerder spreker tijdens Eurosonic Noorderslag.

Programma
Onlangs werden de eerste namen voor de Muzikantendag bekend gemaakt. Steijn Koeijvoets, manager Dope D.O.D. en Ronald Keijzer, manager Jungle by Night, verklaren het succes van beide acts en Torre Florim (De Staat) geeft een workshop productie & compositie. In de Music Matrix wordt door Jack Pisters tijdens de Muzikantendag een workshop ‘bandgeluid’ gegeven, Buffi Duberman verzorgt de workshop ‘Rock your English’ en Pieter Both (Jah6, Beef!) opent de dag met een keynote. Daarnaast komen onderwerpen als ‘Hoe kom ik op de grote festivals’, ‘Geldstromen in de popmuziek’, ‘Promotie van je plaat’, ‘Regio vs. Randstad vs. Buitenland’ en ‘Social media’ aan bod. Tot slot maken ook vaste onderdelen Demospreekuur en Demopanel weer onderdeel uit van de dag. De organisatie maakt binnenkort het volledige programma bekend.

Over de Muzikantendag
De Muzikantendag is hét evenement voor muzikanten die hun demo willen pluggen, hun netwerk willen uitbreiden en meer informatie willen over diverse aspecten van het muzikantschap. De dag bestaat uit een beproefd recept van diverse lezingen, workshops, clinics, masterclasses en panels met vooraanstaande artiesten en experts uit de muziekindustrie. Doel is altijd om de muzikant handvatten te bieden voor een succesvolle carrière in de muziek. Naast informatie en inspiratie biedt het evenement een breed netwerk aan professionals uit de industrie die mogelijk een rol kunnen spelen in het verloop van hun verdere carrière.

Informatie
Datum: zaterdag 7 april
muzyQ studio’s
Atlantisplein 1
1093 NE Amsterdam
11.00 uur – 18.30 uur

Kaartverkoop
Kaarten kosten €10,- en zijn te koop via Ticketmaster of via de bekende voorverkoopadressen. Voor leden van Buma en Sena zijn de kaarten gratis. Aanmelden kan via www.bumastemra.nl of www.sena.nl.

De Muzikantendag on Tour wordt gepresenteerd door Buma en Sena. De dag wordt georganiseerd door Buma Cultuur en GRAP in samenwerking met 3FM / Serious Talent, 3voor12, POPnl en muzyQ studio’s met medewerking van De Muzikantengids. De volgende Muzikantendag is zaterdag 28 april in Poppodium Romein te Leeuwarden.

www.muzikantendag.nl