Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

Oktober 2012

16

oktober
2012

Muzikantendag On Tour landt in ‘s-Hertogenbosch

Programma
Onder andere de Bosschenaar Buffi Duberman, bekend van haar boek “Rock Your English”, is aanwezig om een workshop te geven over accentloos zingen in het Engels. Buffi werkte eerder met acts als Within Temptation, Tim Knol en Krezip. Daarnaast zijn er onder andere panels over hoe je je muziek op de radio krijgt, hoe je aan optredens komt en wat de rol van de platenmaatschappij is anno 2012. Ook is er het succesverhaal van Amatorski, waarin bassist Hilke Ros vertelt hoe hij met zijn band is gekomen tot waar hij nu is.

Racoon
Een van de hoogtepunten van de Muzikantendag is de komst van Racoon. De band, die op 17 maart 2013 haar 15-jarig bestaan viert in de Heineken Music Hall, is bekend van hits als “Love You More”, “Laugh About It” en “No Mercy”, heeft meerdere keren op Pinkpop gestaan, een Edison Award en drie 3FM Awards gewonnen. Stefan de Kroon (bassist) en Dennis Huige (gitarist) geven in ‘s-Hertogenbosch een workshop songschrijven.

Beoordelen van demo’s
Een vast onderdeel van elke Muzikantendag is het demospreekuur, waarbij muzikanten de kans krijgen om hun demo te laten beluisteren door professionals van onder andere Jan Vis, Radio 538, Top Notch, 3FM, Zwaardvis en Mojo. Ook is er de mogelijkheid om je demo in het Demopanel voor een volle zaal te laten beoordelen door professionals.

Informatie
Datum: zaterdag 3 november
W2 Poppodium
Boschdijkstraat 100
5211 VD ‘s-Hertogenbosch
11.00 uur – 18.30 uur

Kaartverkoop
Kaarten kosten €10,- via Ticketmaster.nl of de bekende voorverkoopadressen. Voor leden van Buma en Sena zijn de kaarten gratis. Aanmelden kan via www.bumastemra.nl of www.sena.nl. De Muzikantendag on Tour wordt gepresenteerd door Buma en Sena. De dag wordt georganiseerd door Buma Cultuur en GRAP in samenwerking met 3FM / Serious Talent, 3voor12, POPnl, BKKC en W2 Poppodium.

www.muzikantendag.nl