Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

December 2015

2

december
2015

Nieuwe namen Eurosonic Noorderslag 2016: Typhoon, Sven Hammond, Tamarin Desert, Weval, Jo Goes Hunting, Naive Set, CUT_, Terzij De Horde en Applescal

Typhoon, Sven Hammond, Weval en Applescal zijn toegevoegd aan de line-up van showcase festival Eurosonic. Tamarin Desert, Jo Goes Hunting, CUT_, Terzij De Horde en Naive Set staan op Noorderslag. Voor Eurosonic donderdag + vrijdag en Eurosonic woensdag zijn tickets beschikbaar. Noorderslag is uitverkocht.

Kaarten Eurosonic en conferentie beschikbaar
Er zijn nog festivalkaarten beschikbaar voor Eurosonic, het Europese avondprogramma op woensdag, donderdag en vrijdag. Kaarten zijn uitsluitend via Ticketmaster.nl te koop. Net als ieder jaar zijn er ook nog conferentieregistraties beschikbaar via www.eurosonic-noorderslag.nl. De festivalkaarten voor Noorderslag op zaterdag en de passepartouts zijn uitverkocht.

Over Eurosonic Noorderslag
Eurosonic Noorderslag is het belangrijkste platform voor Europese muziek en is voor veel acts een belangrijke stap geweest in hun internationale doorbraak. Overdag vindt een conferentie plaats voor Europese muziekprofessionals. ’s Avonds krijgt muziektalent de kans om zich te presenteren aan muziekliefhebbers en professionals. Eurosonic is springplank voor de meest actuele en veelbelovende Europese (en Nederlandse) acts, die van 13 tot en met 15 januari 2016 in ruim dertig zalen in de Groningse binnenstad optreden. Noorderslag is de graadmeter voor Nederlandse muziek en vindt plaats op zaterdag 16 januari 2016 in De Oosterpoort in Groningen.

Eurosonic Noorderslag staat bekend als het evenement waar nu bekende acts zoals Ásgeir, Bastille, Jake Bugg, James Blake, Jungle, Milky Chance, Nico & Vinz werden ontdekt en vervolgens geboekt voor optredens op de grote podia en festivals van het daaropvolgende seizoen.