Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

November 2015

24

november
2015

Nieuwe namen Eurosonic, waaronder Álvaro Soler, AURORA, Oscar and the Wolf, Seinabo Sey en SOAK

Eurosonic Noorderslag maakt zich klaar voor zijn 30e editie. Met de aankondiging van vandaag is de line-up voor de jubileumeditie bijna compleet. Voor Eurosonic donderdag / vrijdag en Eurosonic woensdag zijn tickets beschikbaar.

Toegevoegd aan de line-up van Eurosonic:

Afterpartees (NL)
Álvaro Soler (ES)
AURORA (NO)
Douglas Firs (BE)
Filous (AT)
Forever Pavot (FR)
Hydrogen Sea (BE)
James Hersey (AT)
Lea Porcelain (DE)
Oscar and the Wolf (BE)
Seinabo Sey (SE)
SOAK (IE)

Kaarten Eurosonic en conferentie beschikbaar
Er zijn nog festivalkaarten beschikbaar voor Eurosonic, het Europese avondprogramma op woensdag, donderdag en vrijdag. Kaarten zijn uitsluitend via Ticketmaster.nl te koop. Net als ieder jaar zijn er ook nog conferentieregistraties beschikbaar via www.eurosonic-noorderslag.nl. De festivalkaarten voor Noorderslag op zaterdag en de passepartouts zijn uitverkocht.

Over Eurosonic Noorderslag
Eurosonic Noorderslag is het belangrijkste platform voor Europese muziek en is voor veel acts een belangrijke stap geweest in hun internationale doorbraak. Overdag vindt een conferentie plaats voor Europese muziekprofessionals. ’s Avonds krijgt muziektalent de kans om zich te presenteren aan muziekliefhebbers en professionals. Eurosonic is springplank voor de meest actuele en veelbelovende Europese (en Nederlandse) acts, die van 13 tot en met 15 januari 2016 in ruim dertig zalen in de Groningse binnenstad optreden. Noorderslag is de graadmeter voor Nederlandse muziek en vindt plaats op zaterdag 16 januari 2016 in De Oosterpoort in Groningen.

Eurosonic Noorderslag staat bekend als het evenement waar nu bekende acts zoals Ásgeir, Bastille, Jake Bug, James Blake, Jungle, Milky Chance, Nico & Vinz werden ontdekt en vervolgens geboekt voor optredens op de grote podia en festivals van het daaropvolgende seizoen.