Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

November 2016

22

november
2016

Nieuwe namen voor Noorderslag waaronder Noisia ‘Outer Edges’, Rotterdam Airlines en Canshaker Pi

Het programma van Noorderslag bijna compleet met de bevestiging van 45ACIDBABIES, Aafke Romeijn, Bartek, Canshaker Pi, Celine Cairo, Fata Boom, Kim Janssen, Koffie, Komodo, Linde Schöne, MICH, Michelle David & the Gospel Sessions Extravaganza, Noisia ‘Outer Edges’, SFB, SMIB en hiphop collectief Rotterdam Airlines (BKO, Jairzinho, Kevin, Lil Saint en Sevn Alias). Vorige week werd bekend dat NPO Soul & Jazz een eigen Noorderslag-podium host met Darlyn, de Nachtdienst, Pink Oculus en Steffen Morrison.

Noorderslag YUNG! en Eurosonic tickets beschikbaar

De passe partouts en de reguliere kaarten voor Noorderslag zijn uitverkocht. Er zijn nog wel Noorderslag YUNG! tickets beschikbaar voor bezoekers onder de 18. Er ook nog tickets verkrijgbaar voor Eurosonic donderdag/vrijdag en woensdag. Ten slotte is het nog mogelijk om een conferentie registratie te kopen, deze bied ook toegang tot het volledige festivalprogramma.

Discover Eurosonic Noorderslag

Met honderden artiesten op de line-up is Eurosonic Noorderslag een van de beste plekken om nieuwe muziek te ontdekken. Om de ontdekkingstocht makkelijker te maken introduceren we dit jaar zes Discover Eurosonic Noorderslag afspeellijsten op Spotify. Deze lijsten geven per genre tips voor wat je niet mag missen.

ESNS: Platform voor Europese muziek

Eurosonic Noorderslag is het belangrijkste platform voor nieuwe Europese muziek. Met een showcasefestival, conferentie, verschillende award shows en radio-en televisie uitzendingen over heel Europa trekt het evenement elk jaar meer dan 4.000 professionele delegates, waaronder vertegenwoordigers van ruim 400 Europese festivals.   Met een festival, een conferentie, verschillende awardshows en radio- en televisie-uitzendingen over heel Europa. Elk jaar presenteert Eurosonic Noorderslag 350 nieuwe acts naast een conferentie programma gericht op de laatste ontwikkelingen in de internationale muziek, media, productie en innovaties. Deze ontwikkelingen zullen aan bod komen in de conferentielijnen Future of Media, Buma Music Meets Tech en EPIC (European Production Innovation Conference). Daarnaast worden tijdens Eurosonic Noorderslag onder andere de European Border Breakers Awards, de European Festival Awards, de Pop Media Prijs en de prestigieuze Nederlandse Popprijs uitgereikt. Dit jaar is Portugal het focusland van Eurosonic Noorderslag.