Nieuws

ADE bevestigt 2021 evenement

Het Amsterdam Dance Event bevestigt 25-jarige jubileumeditie, van 13 tot en met 17 oktober, met conferentie- en festivalevenementen. Daarnaast ondersteunt ADE professionals in de muziekindustrie tijdens de heropening van de live sector door haar online B2B-platform vrij toegankelijk te maken.

The Road to ADE 2021
Met het oog op de toenemende vaccinatiedichtheid en testcapaciteit in Nederland, verwacht ADE de heropening van de live muziekindustrie te vieren tijdens haar 25-jarigejubileumeditie in oktober in Amsterdam.

De organisatie zet zich in om de best mogelijke ADE ervaring te presenteren binnen de dan geldende COVID-19richtlijnen.Het ADE team is enthousiast om de weg naar het ADE Festival 2021 af te kunnen trappen met een diverse line-up van locaties en organisatoren die hun eerste shows aankondigen: Audio Obscura, Awakenings, DGTL, Dockyard, Elrow, Into the Woods, Loveland en Verknipt. Poppodia Melkweg en Paradiso hebben reeds deel van hun programma’s aangekondigd, met Dave Clarke en Oliver Heldens bevestigd voor de Melkweg en Avalon Emerson en Speedy J presents STOOR live voor Paradiso.

ADE Pro 2021 en gratis online community
Professionals uit de muziekindustrie kunnen vanzelfsprekend uitkijken naar het fysieke ADE Pro conferentieprogramma dat in oktober in de Felix Meritis plaatsvindt. Daarnaast nodigt Stichting Amsterdam Dance Event de leden van de muziekindustrie uit om volledig gratis actief onderdeel te worden op het pad naar ADE 2021, met belangrijke inzichten uit succescases, innovaties en strategieën vanuit een groeiend industrienetwerk.

Artiesten, freelancers en andere muziekprofessionals kunnen zich vanaf begin april aanmelden voor de eerste online sessies en deelnemen aan discussies met belangrijke spelers betrokken bij het herbouwen van de muziekindustrie.Bovendien kunnen muziekprofessionals zich nu tegen een gegarandeerd laagste prijs registreren voor de ADE Pro Pass door zich hier in te schrijven.

Amsterdam Dance Event
Het Amsterdam Dance Event (ADE) is sinds de start in 1996 uitgegroeid tot het meest toonaangevende en belangrijkste zakelijk platform voor de elektronische muziekindustrie en ’s werelds grootste clubfestival. Het vijfdaagse evenement besteedt naast muziek volop aandacht aan andere kunstdisciplines zoals design, film en fotografie en de laatste technologische en maatschappelijke trends. In 2019 bood ADE meer dan 1000 evenementen, verspreid over bijna 200 locaties, waar 400.000 bezoekers uit een recordaantal van 146 landen op af kwamen.

Amsterdam Dance Event wordt georganiseerd door Stichting Amsterdam Dance Event.
Founding partner: Buma
Main partners: Heineken 0.0 | Desperados


Terug naar alle nieuwsberichten

Recent nieuws

Jop Ostendorf is Muziekdocent van het Jaar 2023!

Dit zijn de genomineerden voor Muziekdocent van het Jaar

De allereerste KinderComponist des Vaderlands: Lize Bastiaens (11)