Nieuws

In gesprek tijdens Buma Music in Motion Special op 7 juni 2023

Buma Music in Motion (BMIM) host op 7 juni 2023 de eerste editie van BMIM Special bij LAB111 in Amsterdam. Ga in gesprek met gelijkgestemden, leer van elkaars (werk)ervaringen en ontmoet mensen om je netwerk mee uit te breiden. Het programma bestaat uit onder andere panels en een matchmakingsessie. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel. 

Koop vanaf vandaag hier je tickets voor €30,- incl. ticketfee of lees hieronder meer over het event.

Buma Music in Motion

Ambitie, creativiteit en verbinding: daar staat Buma Music in Motion voor. De organisatie zet zich in om het belang van muziek in film, televisie, animatie, games en reclame onder de aandacht te brengen. Met onder andere internationale matchmakingsessies en een jaarlijkse conference lukt BMIM dit al ruim 10 jaar.

Panels

Tijdens de BMIM Special worden uiteenlopende onderwerpen besproken. In het eerste panel bespreek je met o.a. Janne Spijkervet (componist en AI onderzoeker) en John Ashley Burgoyne (Amsterdam Music Lab) het hot topic van kunstmatige intelligentie. In het tweede panel komt het onderwerp geestelijke gezondheid aan bod. Je krijgt tips van Sam McCarthy (begeleidend psychosomatisch therapeut en Managing Producer Composer van Joris de Man) over omgaan met feedback, gemotiveerd blijven en goed voor jezelf zorgen. Na het derde panel heb jij je mening gevormd over buy-outs van componisten. Twee kampen discussiëren met elkaar of auteursrecht bij de opdrachtgever of bij de componist ligt.

Praktische informatie over BMIM Special

De tickets voor BMIM Special kosten €30,- (incl. ticket fee) en zijn hier te bestellen. Als je eerder hebt aangegeven interesse te hebben, krijg je voorrang bij de ticketverkoop. Een ticket geeft toegang tot alle panels, meedoen aan de matchmakingsessie (geef je tijdig op!), gratis koffie/thee de hele dag en toegang tot de netwerkborrel.

  • Datum en tijd: woensdag 7 juni van 12:30 tot 18:30 uur
  • Locatie: LAB111
  • Adres: Arie Biemondstraat 111, 1054 PD, te Amsterdam
  • Meer informatie: ga naar BMIM Special

Hopelijk tot 7 juni!


Terug naar alle nieuwsberichten

Recent nieuws

Italie focusland ESNS 2025

Dolce Vita in Groningen tijdens ESNS 2025

Willem Wilminkprijs 2024

Inschrijving Willem Wilminkprijs 2024 geopend