Nieuws

Laat je ontdekken op de Muzikantendag 2022!

De Muzikantendag is helemaal terug! Op zaterdag 7 mei strijkt hét evenement voor muzikanten neer in de Melkweg Amsterdam. Op deze dag leer je niet alleen alles over de de artistieke maar ook de zakelijke kant van de muziekindustrie. Laat je muziek horen tijdens de demospreekuren, waar meer dan 70 professionals uit de industrie klaar zitten om nieuw talent te ontdekken. Ga in gesprek met professionals van de belangrijkste partijen in de muziekindustrie.

Spijker je kennis over de industrie bij tijdens verschillende flitscolleges en panels waar je alle in’s en outs van de muziekindustrie leert.

Met de belangrijkste mensen van de industrie op één plek is de Muzikantendag de perfecte gelegenheid om je act een kickstart te geven. Hier moet je bij zijn! Tickets voor de Muzikantendag zijn vanaf nu te koop via deze link.

De Muzikantendag wordt gepresenteerd door Buma en georganiseerd door Buma Cultuur en GRAP, in samenwerking met POPnl, Sena, MusicMaker, Interface, De Bassist, Gitarist, Slagwerkkrant, Popronde en de Melkweg.

De Muzikantendag is dé plek om je muziek te pitchen bij muziekprofessionals. Boekers, managers, medewerkers van platenmaatschappijen, journalisten, publishers, pluggers, radiomakers, producers en programmeurs zitten klaar om the next big thing te ontdekken en feedback te geven aan muzikanten, zodat die hun muziek naar een hoger niveau kunnen tillen. Met bijna 1000 één-op-één luisterbeurten biedt de Muzikantendag optimaal de ruimte muziek te pitchen aan de muziekindustrie. De afgelopen jaren hadden we vertegenwoordigers van o.a. Spotify, NPO 3FM, Friendly Fire, Top Notch, 3voor12, Universal Music, Sizzer Amsterdam, Popronde, OOR, Sony, Agents After All, MassiveMusic, MOJO, Caroline Benelux en Cloud 9 aan tafel zitten.

De Muzikantendag is dé plek waar je als muzikant meer te weten kunt komen over de artistieke als de zakelijke aspecten van het muzikantschap. Met masterclasses en workshops van vooraanstaande artiesten en experts uit de muziekindustrie geeft de Muzikantendag je extra bagage mee in de ontwikkeling van je muzikale ambities. Er zijn veel kopstukken uit de muziekindustrie aanwezig. En dus heb je voldoende gelegenheid om te netwerken, je vragen te stellen en je demo te pluggen.


Terug naar alle nieuwsberichten

Recent nieuws

Buma NL en uitreiking Buma NL Awards op maandag 30 september in Poppodium 013 in Tilburg

inJazz 2024 header

inJazz 2024: Nederlandse kwaliteit en variëteit voorop