Nieuws

Nieuwe editie Muzikantendag op 27 november 2021

De Muzikantendag is helemaal terug! Hét evenement voor muzikanten, waar je kan leren over zowel de artistieke als zakelijke kant van de muziekindustrie, strijkt op zaterdag 27 november 2021 neer in de Melkweg Amsterdam. De Muzikantendag wordt gepresenteerd door Buma en georganiseerd door Buma Cultuur en GRAP, in samenwerking met POPnl, Sena, MusicMaker, Interface, De Bassist, Gitarist, Slagwerkkrant, Popronde, Grolsch, Abbey Road Institute en de Melkweg.

De Muzikantendag is dé plek om je muziek te pitchen bij muziekprofessionals. Boekers, managers, medewerkers van platenmaatschappijen, journalisten, publishers, pluggers, radiomakers, producers en programmeurs zitten klaar om the next big thing te ontdekken en feedback te geven aan muzikanten, zodat die hun muziek naar een hoger niveau kunnen tillen. Met bijna 1000 luisterbeurten biedt de Muzikantendag optimaal de ruimte muziek te pitchen aan de muziekindustrie.

Dit jaar zijn er professionals aanwezig van onder meer Universal Music, Friendly Fire, MOJO, Sony Music, NPO 3FM, Cloud 9 Music, 3voor12, Popronde, Agents After All, Paradiso Amsterdam en Snowstar Records. Daarnaast zijn er verschillende flitscolleges en panels waar je alle ins en outs kan leren van de muziekindustrie.

Het volledige programma wordt binnenkort bekendgemaakt. Tickets voor de Muzikantendag zijn vanaf dinsdag 28 september 10:00 uur te bestellen.


Terug naar alle nieuwsberichten

Recent nieuws

muzikaal erfgoed behouden met o.a. vernon chatlein

Verslag inJazz panel: muzikaal erfgoed behouden

ESNS kondigt eerste 38 namen aan voor 2024