Nieuws

Verrijk je kennis over de mediamuziek- en sync industrie in Azië

Op donderdag 15 april om 12.30 uur organiseert Buma Music in Motion een online paneldiscussie over de muziekindustrie in Azië. De focus van het panel ligt bij mediamuziek en sync. De markt van films, games, tv-shows en reclame in Azië is bijzonder groot en voor buitenstaanders vaak moeilijk te begrijpen. Om deze industrie meer inzichtelijk te maken heeft BMIM een team van internationale en lokale experts verzameld om te praten over de mogelijkheden voor Nederlandse componisten en uitgevers.

Sprekers in dit panel zijn: Serena Liu (NewStyle Media Group, China & Verenigde Staten), Jarome Matthew (Pro Soul Studios, China), Diederik van Middelkoop (Creative Director Amp.Amsterdam, Nederland) en Eelko van Kooten (Ledo, Nederland). Zij zullen elk vanuit zijn/haar eigen expertise hun ervaringen delen om jou wegwijs te maken in de Aziatische mediamuziek en sync industrie. Het panel wordt voorgezeten door Martin van de Velde van House of China.

Welke soorten muziek liggen op dit moment het beste bij Aziatische music supervisors? Wat zijn recente succesvolle samenwerkingen tussen componisten en merken? Welke voorbeelden zijn er van innovatief gebruik van muziek in media? Hoe gaat de lokale industrie om met de huidige COVID-19-situatie? Hoe kan je op een juiste manier en zo effectief mogelijk mensen benaderen bij Aziatische reclamebureaus en film-, animatie en televisiestudio’s? Op al deze vragen krijg je tijdens dit panel een antwoord.

In Focus: The Asian Sync Scene
15 april 2021
12:30u – 13:30u
live.buma-music-in-motion.nl

Dit panel is (gratis!) beschikbaar via het nieuwe videoplatform van BMIM. Klik op ‘register to watch’ en vul je gegevens in. Na registratie, ontvang je een e-ticket met persoonlijke code. Gebruik je code op het platform om alle panels zowel live als on demand te ontgrendelen.

Voor meer informatie over de sprekers van dit panel: buma-music-in-motion.nl/conference/in-focus-the-asian-sync-scene

Over Buma Music in Motion
Buma Music in Motion is het platform in de creatieve industrie waar muziek en media samenkomen. Sinds het voorjaar van 2020 heeft Buma Music in Motion haar activiteiten naar online verschoven en worden door het jaar heen diverse masterclasses, workshops en matchmakingsessies georganiseerd. Daarnaast is Buma Music in Motion onder de noemer BMIM Connects ook aanwezig op partnerfestivals als Musexpo, ADE, IDFA, IFFR en het Nederlands Film Festival. Met BMIM Connects onderstreept Buma Music in Motion haar rol als netwerkmiddelpunt op het gebied van muziekgebruik in media.

Buma Music in Motion is een initiatief van Buma.


Terug naar alle nieuwsberichten

Recent nieuws

Italie focusland ESNS 2025

Dolce Vita in Groningen tijdens ESNS 2025

Willem Wilminkprijs 2024

Inschrijving Willem Wilminkprijs 2024 geopend