Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

Maart 2017

14

maart
2017

Op zoek naar compositie talent, BMIM New Talent Award opent nieuwe inzendingsronde

Met de BMIM New Talent Award zet Buma Music in Motion elk jaar de spotlight op jonge en talentvolle mediacomponisten. Op 23 mei wordt de Award uitgereikt aan de door een vakjury best beoordeelde compositie of sound design voor media. Vanaf vandaag kunnen young professionals en studenten hun werk inzenden. De sluitingsdatum van de aanmeldingen is 17 april.

Inschrijven kan via woobox.com/eydacz

Eerdere winnaars van de BMIM New Talent Award waren onder meer Roel Pothoven (2016), Roel Slootman (2015), Dennis Braunsdorf (2014) en Bob Thole en Jan Garritsen (2013). Uit de inzendingen worden drie deelnemers gekozen die plenair hun compositie toelichten aan de jury en aanwezige delegates tijdens de conferentie. Deadline voor inzenden is 17 april 2017. Kijk voor voorwaarden en meer informatie op www.buma-music-in-motion.nl.

Buma Music in Motion ontvangt de top uit de (internationale) creatieve muziek industrie, zoals reeds bevestigde sprekers Dickon Hinchliffe (oprichter Tindersticks en componist van de Netflix serie Peaky Blinders), Amelia Hartley (music supervisor Endemol), Daniel Cross (global music manager Adidas), Daniel Kuypers (EngergyBBDO) and Jedd Katrancha (Downtown Music Publishing).

De zevende editie van Buma Music in Motion, de conferentie voor mediacomponisten, muziekindustrie en producers, vindt plaats op dinsdag 23 mei in Tolhuistuin Amsterdam. Het evenement biedt jaarlijks een spraakmakend programma met inspirerende workshops, keynotes en discussies over muziekgebruik in games, film, televisie en commercials.