Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

Events

Buma ROCKS! Buma ROCKS! Buma ROCKS! Buma ROCKS!

04
juni
2016

Op 7, juni 2012

Buma ROCKS!

De vierde editie van Buma ROCKS!, the international conference and showcase festival for loud music, vindt plaats op zaterdag 4 juni 2016.

De vierde editie van Buma ROCKS!, the international conference and showcase festival for loud music, vindt plaats op zaterdag 4 juni 2016. Het event is algemeen toegankelijk en slaat een brug tussen aanstormend talent in hardrock, metal en verwante stijlen en professionals uit de sector in binnen- en buitenland.

Doornroosje in Nijmegen is evenals voorgaande jaren plaats van handeling voor de conferentie. Voor het livegedeelte heeft Buma ROCKS! de banden met metalfestival FortaRock nog verder aangehaald. ’s Avonds na de conferentie zullen vier bands optreden op het Buma ROCKS!-podium op het terrein van FortaRock, dat in 2016 zijn eerste tweedaagse editie beleeft. Death/thrashmetalband Legion Of The Damned is de eerste act die bevestigd is voor het Buma ROCKS!-podium. Tijdens het Heavy Panel op Eurosonic Noorderslag wordt bekendgemaakt hoe de selectie van de andere bands voor Buma ROCKS! @ FortaRock in zijn werk zal gaan. De Early Bird tickets voor Buma ROCKS! 2016 kosten € 35 en zijn vanaf nu te koop via www.bumarocks.nl.