Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

Events

New Music Conference New Music Conference New Music Conference New Music Conference

08
november
2019

Op 1, juni 2012

New Music Conference

Een nieuw initiatief van Buma in samenwerking met November Music, dat is New Music Conference op vrijdag 8 november 2019 in de Verkadefabriek te ‘s-Hertogenbosch. Een dag vol inspirerende presentaties, pitches, workshops en paneldiscussies met internationaal bereik, over de onderwerpen die van belang zijn voor componisten, uitvoerende artiesten, programmeurs, uitgevers, platenlabels, managers en booking agents.

Sinds de start in 1993 heeft November Music zich bewezen als een waardevol evenement voor professionals uit de muziekbusiness, werkzaam over de hele wereld en in uiteenlopende genres en disciplines. Het festival laat namelijk de laatste muzikale ontwikkelingen zien waarbij makers en componisten putten uit hedendaags gecomponeerde muziek, jazz, new world music, muziektheater, visual music, electronics & soundscapes en geluidsinstallaties.

Ikaros van Duppen, genremanager bij Buma: “November Music is voor velen altijd een geweldige ontmoetingsplaats geweest. Vanaf dit jaar willen we daarom een stap voorwaarts zetten door te starten met New Music Conference. Om een plek te creëren om nieuwe mensen en oude vrienden te ontmoeten, over de ontwikkelingen te praten, ideeën uit te wisselen en vooral om geïnspireerd te raken. We hebben jullie nodig om dit mogelijk te maken, dus doe mee op vrijdag 8 november!”