Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

December 2014

19

december
2014

Programma Eurosonic Noorderslag compleet

Het festivalprogramma van Eurosonic Noorderslag 2015 is rond. De timetables voor showcasefestivals Eurosonic en Noorderslag kunnen online worden bekeken.

Laatste toevoegingen festivalprogramma
Aan de line-up van Noorderslag zijn Boeboe en Dollkraut (dj set) toegevoegd. Het zaterdagmiddagprogramma is aangevuld met optredens van Paceshifters en Navarone (Jack Daniel’s Barn) en Di-rect (Eurosonic Air).

Verder is er dit jaar een Eurosonic nachtprogramma in club Paradigm. Hier zullen de volgende acts optreden: Cookachoo (live), De Jeugd van Tegenwoordig (live), Doppelgang (dj set), Falco Benz (live), Magnetron DJ Team, Rimer London (dj set), Sofie Winterson (live), The Million Plan (dj set), Vic Crezée is White Boy Wasted (dj set) en Willie Wartaal (dj set). Dit programma vindt plaats in de nacht van donderdag op vrijdag en wordt gehost door Magnetron Music en Topbillin’.

Hiermee is het festivalprogramma van Eurosonic Noorderslag compleet. Bekijk de timetable hier.

Kaarten Eurosonic en conferentie beschikbaar
Er zijn nog festivalkaarten beschikbaar voor Eurosonic op woensdag, donderdag en vrijdag. Kaarten zijn uitsluitend via Ticketmaster.nl te koop. Net als ieder jaar zijn er ook nog conferentieregistraties beschikbaar via www.eurosonic-noorderslag.nl. De festivalkaarten voor Noorderslag op zaterdag en de passepartouts voor alle festivaldagen (14 t/m 17 januari 2015) zijn uitverkocht.